Εθνική Ιταλίας: Με πράσινη φανέλα κόντρα στην Ελλάδα! (vids)

Ο αγώνας της Ιταλίας με την Ελλάδα για τα προκριματικά του Euro 2020 έχει ξεχωριστή σημασία για τους «ατζούρι», αφού θα εμφανιστούν στο γήπεδο με πράσινες εμφανίσεις.

Εθνική Ιταλίας: Με πράσινη φανέλα κόντρα στην Ελλάδα! (vids)

Η εθνική Ιταλίας μετράει 6/6 στον όμιλο της Εθνικής μας για τα προκριματικά του Euro 2020 και αν νικήσει την ομάδα του Τζον Φαν'τ Σιπ το ερχόμενο Σάββατο (12/10) θα σφραγίσει πρόωρα το εισιτήριο για την τελική φάση του Ευρωπαϊκού.

Μάλιστα οι ιθύνοντες των «ατζούρι» απηύθυναν κάλεσμα στον κόσμο τους για να γεμίσουν το «Ολίμπικο» της Ρώμης. Πάντως, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του αγώνα ένας ακόμα λόγος που αξίζει να παρακολουθήσει κανείς το παιχνίδι της Ιταλίας με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα είναι οι φανέλες με τις οποίες θα παραταχθεί στο γήπεδο η «σκουάντρα ατζούρα» και οι οποίες θα έχουν χρώμα πράσινο.

Συγκεκριμένα ύστερα από 65 ολόκληρα χρόνια η εμφανίσεις των Ιταλών δε θα είναι με το κλασικό μπλε χρώμα όπως τις έχουμε συνηθίσει αλλά με αυτό του πράσινου. Να θυμίσουμε ότι το πράσινο αποτελεί ένα από τα τρία χρώματα στη σημαία της Ιταλίας.

Δείτε σε video τις πράσινες εμφανίσεις της Εθνικής Ιταλίας: