Φήμες για κόντρα Νόιερ - Τερ Στέγκεν στην Εθνική Γερμανίας

Εκατέρωθεν δηλώσεις των δυο τερματοφυλάκων βάζουν φωτιά στην ''νάσιοναλμανσαφτ''.

Φήμες για κόντρα Νόιερ - Τερ Στέγκεν στην Εθνική Γερμανίας

Ο Μάρκ Αντρέ Τέρ Στέγκεν έχει δείξει ανοιχτά την απογοήτευση του που δεν είναι βασικός στην Γερμανία,εδώ και πολύ καιρό.Μάλιστα, σε πρόσφατες δηλώσεις του,ο τερματοφύλακας της Μπαρτσελόνα ανέφερε πως νιώθει άβολα που είναι πίσω από τον Μάνουελ Νόιερ στην ιεραρχία των γκολκίπερ της Εθνικής.

Ο Μάνουελ Νόιερ αποφάσισε να απαντήσει στον συμπατριώτη του, λέγοντας σχετικά:

«Είναι εξαιρετικός τερματοφύλακας και προετοιμάζεται καλά, όμως δεν είμαι σίγουρος εάν αυτό μας βοηθά. Είναι άσχημο, καθώς αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει τέτοιες δηλώσεις. Από τη μία είναι λογικό, καθώς όποιος δεν αγωνίζεται, είναι φυσικό να είναι δυσαρεστημένος, όμως σε αυτήν την ομάδα υπάρχουν και άλλοι καλοί τερματοφύλακες, όπως ο Τραπ και ο Λένο. Δεν θα ήθελα να πω κάτι άλλο για αυτό το θέμα. Είμαστε μία ομάδα και πρέπει να μείνουμε ενωμένοι για να πετύχουμε τους στόχους μας.»

Η διαμάχη μεταξύ των δυο ποδοσφαιριστών φαίνεται να άρχισε στο Μουντιάλ της Ρωσίας, λόγω του παραγκωνισμού του Τερ Στέγκεν μετά από μια καλή χρονιά με τους μπλαουγκράνα και την επιλογή του Γιόακιμ Λέβ να βάλει βασικό τον Νόιερ που ήταν τραυματίας όλη την σεζόν στην Μπάγερν.