Λιθουανία - Πορτογαλία: Στον πάγκο ο Ζοσέ Σα (ενδεκάδες)

Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού δεν προτιμήθηκε από τον προπονητή της Πορτογαλίας, Φερνάντο Σάντος, για το βασικό σχήμα στον σημερινό (21.45) αγώνα κόντρα στην Λιθουανία

Λιθουανία - Πορτογαλία: Στον πάγκο ο Ζοσέ Σα (ενδεκάδες)

Ο Ρούι Πατρίτσιο θα υπερασπιστεί και απόψε (21.45) την εστία της εθνικής ομάδας της Πορτογαλίας στον εκτός έδρας αγώνα κόντρα στην Λιθουανία για τον δεύτερο προκριματικό όμιλο του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Ο προπονητής των Ιβήρων, Φερνάντο Σάντος, αποφάσισε να κρατήσει για ακόμα μία φορά στον πάγκο του συγκροτήματος τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού Ζοσέ Σα και επέλεξε τον πορτιέρο της Γουλβς για την θέση κάτω από την εστία.

Υπενθυμίζεται πως ο Σα, παρά τις εξαιρετικές του εμφανίσεις με την φανέλα των «ερυθρόλευκων», είχε μείνει στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος και το περασμένο Σάββατο, στη νίκη της Πορτογαλίας με 4-2 επί της Σερβίας στο Βελιγράδι, που ήταν μάλιστα και η πρώτη των Ιβήρων στα προκριματικά.

Η Πορτογαλία βρίσκεται αυτήν την στιγμή στην δεύτερη θέση του δευτέρου ομίλου με 5 πόντους, ήτοι έναν περισσότερο από Λουξεμβούργο και Σερβία, ενώ η Λιθουανία είναι τελευταία στο γκρουπ με μόλις έναν βαθμό. Πρώτη είναι η Ουκρανία με 13 βαθμούς, η οποία παραμένει και αήττητη.

Oι ενδεκάδες