Ελλάδα - Λιθουανία 1-0: Ο Μπουζούκης έδωσε τη λύση στο 80΄ (βαθμολογία)

Με το γκολ του Γιάννη Μπουζούκη στο 80', η Εθνική Ελπίδων νίκησε την Λιθουανία με 1-0 και ανέβηκε στη κορυφή του 4ου ομίλου των προκριματικών του Euro U-21.

Ελλάδα - Λιθουανία 1-0: Ο Μπουζούκης έδωσε τη λύση στο 80΄ (βαθμολογία)

H Eλλάδα έκανε το "δύο στα δύο" στα προκριματικά του Euro U-21 για το 2021. Στο γήπεδο της Καλλιθέας, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα επικράτησε με 1-0 της Λιθουανίας.

Η Εθνική είχε τον έλεγχο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες, τις οποίες δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ.

Το γκολ της νίκης σημείωσε στο 80' ο Γιάννης Μπουζούκης μετά από προσπάθεια του Λημνιού. Ύστερα από αυτή την εξέλιξη, η Ελλάδα είναι μόνη πρώτη στον τέταρτο όμιλο με 6 βαθμούς.

Οι συνθέσεις:

Ελλάδα (Γιάννης Γκούμας): Σιαμπάνης, Νάτσος, Δημητρίου, Ευαγγέλου, Κατράνης, Ρέτσος, Μπουζούκης (81' Μιλόγεβιτς), Μπαλογιάννης (90' Μπότος), Γαϊτανίδης (55' Νταβιώτης), Λημνιός, Καμπετσής (46' Καμπετσής)

Λιθουανία (Ντονάτας Βενσεβίσιους): Κράπικας, Ουζέλα, Αρμαλάς, Σάρτκους, Στοκούνας, Σεσπλαούκις, Ανταναβίσιους (88' Ραμανάουσκας), Γιανκάουσκας (73' Βαρέικα), Μεγκελαίτις, Μιλάσιους (85' Σίρβις), Ντουμπίκας (85' Μενεβίτσιους)