Εθνική Ελπίδων: Ενσωματώθηκε ο Λημνιός ενόψει Λιθουανίας

Ο νεαρός επιθετικός του ΠΑΟΚ θα είναι στη διάθεση του Γιάννη Γκούμα για το παιχνίδι της Τρίτης (10/9, 17.30) με τη Λιθουανία.

Εθνική Ελπίδων: Ενσωματώθηκε ο Λημνιός ενόψει Λιθουανίας

Κανονικά στη διάθεση του Γιάννη Γκούμα για το παιχνίδι της Τρίτης (10/9, 17.30) με αντίπαλο τη Λιθουανία θα βρίσκεται ο Δημήτρης Λημνιός.

Ο νεαρός επιθετικός του ΠΑΟΚ δεν αγωνίστηκε στα δύο πρόσφατα ματς της Εθνικής Ανδρών με Φινλανδία και Λιχτενστάιν, έτσι ενσωματώθηκε στην αποστολή της Ελπίδων για τον αγώνα που θα γίνει την Τρίτη στο δημοτικό στάδιο Καλλιθέας.

Η αναμέτρηση εντάσσεται στους προκριματικούς του 4ου ομίλου για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ21 2019-2021 (η τελική φάση θα πραγματοποιηθεί σε Ουγγαρία και Σλοβενία από 13-27 Ιουνίου του 2021).

Η αποστολή της ελληνικής ομάδας, η οποία έχει ήδη στο ενεργητικό της μία νίκη επί του Σαν Μαρίνο με 5-0, απαρτίζεται από τους εξής ποδοσφαιριστές (σε παρένθεση η ομάδα στην οποία ανήκουν):

Μάριος Σιαμπάνης (Νότιγχαμ Φόρεστ), Αντώνης Στεργιάκης (Σλάβια Σόφιας), Παναγιώτης Κάτσικας (Λαμία), Κωνσταντίνος Αποστολάκης, Ανάργυρος Καμπετσής, Ιωάννης Μπουζούκης (Παναθηναϊκός), Αλέξανδρος Κατράνης, Σπύρος Νάτσος, Γιώργος Νταβιώτης (Ατρόμητος), Δημήτρης Νικολάου (Έμπολι), Κωνσταντίνος Δημητρίου (Βασιλεία), Παναγιώτης Ρέτσος (Μπάγερ Λεβερκούζεν), Γιώργος Αντζουλάς, Αναστάσιος Δουβίκας (Αστέρας Τρίπολης), Στέφανος Ευαγγέλου, Νεμάνια Μιλόγεβιτς (Πανιώνιος), Νικόλαος Καινούργιος (Ζούλτε Βάρεγκεμ), Γιάννης-Φοίβος Μπότος (ΑΕΚ), Άγγελος Τσιγγάρας (Παναιτωλικός), Γιάννης Ιατρούδης (Εργοτέλης), Αντώνης Γαϊτανίδης, Δημήτρης Λημνιός (ΠΑΟΚ), Κωνσταντίνος Μπαλογιάννης (ΝΠΣ Βόλος).