Γκριεζμάν: «Έχασα το πέναλτι γιατί η γυναίκα μου δεν έβλεπε το ματς»

Ο Γάλλος επιθετικός της Μπαρτσελόνα κατηγόρησε (αστειευόμενος) την σύζυγό του, Έρικα Τσοπερένα, για το χαμένο του πέναλτι στη χθεσινή (07/09) νίκη (4-1) της εθνικής του επί της Αλβανίας

Γκριεζμάν: «Έχασα το πέναλτι γιατί η γυναίκα μου δεν έβλεπε το ματς»

Μία… περίεργη δικαιολογία βρήκε ο Αντουάν Γκριεζμάν για να δικαιολογήσει το χαμένο του πέναλτι κατά τη διάρκεια της χθεσινής (07/09) νικηφόρας (4-1) αναμέτρησης της εθνικής Γαλλίας με αντίπαλο την Αλβανία για τον όγδοο προκριματικό όμιλο του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Στο 37ο λεπτό της συνάντησης στο «Σταντ ντε Φρανς» οι πρωταθλητές Κόσμου κέρδισαν πέναλτι και ο άσος της Μπαρτσελόνα ανέλαβε την εκτέλεση. Εκ του αποτελέσματος, όμως, έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι και απώλεσε την ευκαιρία να γράψει και αυτός το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ.

Σε δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης είπε αστειευόμενος σε δηλώσεις του: «Αστόχησα στο πέναλτι γιατί η γυναίκα μου (σ.σ. Έρικα Τσοπερένα) δεν είδε το ματς. Είναι αλήθεια πως βρισκόμουν σε καλή κατάσταση, αλλά δεν μπορώ συνέχεια να σκοράρω. Πρέπει να δουλέψω για να το βελτιώσω».

Με το τρίποντο αυτό η Γαλλία έφτασε τους 12 πόντους στην πρώτη θέση του γκρουπ και ισοβαθμεί με την Τουρκία και την Ισλανδία, ενώ επόμενη αναμέτρησή της στο γκρουπ είναι με αντίπαλο την Ανδόρα την Τρίτη (10/09) το βράδυ (21.45) για την έκτη αγωνιστική.