«Σύννεφα» για Λεβ στην εθνική Γερμανίας

Έντονη είναι η δυσαρέσκεια στο εσωτερικό της εθνικής Γερμανίας για την τακτική του Γιόακιμ Λεβ στις αναμετρήσεις των «πάντσερ», μετά και την ήττα από την Ολλανδία (2-4) στο Αμβούργο

«Σύννεφα» για Λεβ στην εθνική Γερμανίας

«Μουρμούρες» στο εσωτερικό της εθνικής Γερμανίας προκάλεσε η ήττα της «νασιονάλμανσαφτ» από την Ολλανδία με 4-2 στο Αμβούργο, για τον τρίτο προκριματικό όμιλο του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Αρκετοί από τους ποδοσφαιριστές των «πάντσερ» κατέκριναν την τακτική του προπονητή τους, ενώ δημοσιεύματα στην Γερμανία έκαναν λόγο ακόμα και για «εξέγερση» στα αποδυτήρια του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

«Θα προτιμούσα να παίζουμε περισσότερο με τη μπάλα και να έχουμε τον έλεγχο», ανέφερε ο Μάνουελ Νόιερ, ενώ ο Μάρκο Ρόις υπογράμμισε: «Αν μένουμε τόσο πίσω, αργούμε πολύ να φτάσουμε στην αντίπαλη περιοχή και αυτό δυσκολεύει το παιχνίδι μας».

Με την ήττα αυτή η Γερμανία παρέμεινε στην δεύτερη θέση του γκρουπ και στο -3 από την πρωτοπόρο Βόρειο Ιρλανδία, ωστόσο παράλληλα είδε την τρίτη Ολλανδία να την πλησιάζει στους τρεις πόντους, με τους «οράνιε» να έχουν κι ένα παιχνίδι λιγότερο.

Επόμενη αναμέτρηση για τους Γερμανούς στον όμιλο είναι με αντίπαλο τη Βόρειο Ιρλανδία στο Μπέλφαστ (αύριο στις 21.45), ενώ αντίθετα η Ολλανδία φιλοξενείται από την Εσθονία.