Αρμενία - Ιταλία 1-3: Νίκη με ανατροπή και 5Χ5 (highlights)

Η Ιταλία επικράτησε της Αρμενίας εκτός έδρας με 3-1 για τα προκριματικά του Euro 2020.

Αρμενία - Ιταλία 1-3: Νίκη με ανατροπή και 5Χ5 (highlights)

Κοντά σε μία αναπάντεχη ήττα βρέθηκε η Ιταλία που αντιμετώπισε εκτός έδρας την Αρμενία για τα προκριματικά του Euro 2020.

Οι γηπεδούχοι μόλις στο 11' βγήκαν στην αντεπίθεση και με ωραίο σουτ του Καραπετιάν άνοιξαν το σκορ.

Το 1-0 ωστόσο έμεινε έως το 28' καθώς ο Μπελότι χρίστηκε σκόρερ μετά από σέντρα του Έμερσον. Στο ακριβώς επόμενο λεπτό ο Μπερναρντέσκι έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι του Αϊραπετιάν, ενώ με τη λήξη του πρώτου μέρους οι Αρμένιοι έμειναν με δέκα παίκτες ύστερα από αυστηρή αποβολή του Καραπετιάν.

Στην επανάληψη οι Ιταλοί είχαν τον έλεγχο της αναμέτρησης και στο 77' έκαναν την ανατροπή χάρη σε ωραία κεφαλιά του Πελεγκρίνι. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Μπελότι με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στην αναμέτρηση.

Έτσι οι παίκτες του Ρομπέρτο Μαντσίνι συνεχίζουν στην πρώτη θέση του ομίλου στον οποίο βρίσκεται και η εθνική μας ομάδα.

Αρμενία (Αρμέν Γκιουλμπουνταγκιάντς): Αϊραπετιάν, Χαμπαρντζουμιάν, Χαρογιάν, Καλισίρ, Χοβνανισιάν, Γκριγκοριάν (57' Χοβσεπιάν), Μχρτσιάν, Μπαρσεγκιάν (57' Ανταμιάν), Μχιταριάν, Γκαζαριάν (82' Μπαμπαγιάν), Καραπετιάν.


Ιταλία (Ρομπέρτο Μαντσίνι): Ντομαρούμα, Φλορέντσι, Μπονούτσι, Ρομανιόλι, Εμερσον, Μπαρέλα (69' Σένσι), Ζορζίνιο, Βεράτι, Κιέζα (61' Πελεγκρίνι), Μπερναρντέσκι (83' Λαζάνια), Μπελότι.