Πούκι: «Απρόβλεπτη η Ελλάδα με τον Φαν'τ Σιπ»

Ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής για το μήνα Αύγουστο στην Premier League, Τεέμου Πούκι, σε συνέντευξή του για το παιχνίδι κόντρα στην Εθνική μας τόνισε πως με τον καινούριο προπονητή η ελληνική ομάδα θα είναι σίγουρα απρόβλεπτη.  

Πούκι: «Απρόβλεπτη η Ελλάδα με τον Φαν'τ Σιπ»

Ο Τεέμου Πούκι μίλησε σε συνέντευξή του για τον αγώνα της Φινλανδίας (5/9, 21:45 OPEN TV) κόντρα στην Εθνική μας για τα προκριματικά του Euro 2020. Ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής για τον Αύγουστο στην Premier League τόνισε ότι τώρα που η Ελλάδα έχει καινούριο προπονητή σίγουρα θα είναι απρόβλεπτη.

Σε ερώτηση αν νοιώθει ο κορυφαίος σταρ της ομάδας της Φινλανδίας ανέφερε πως, όλοι οι παίκτες είναι στο ίδιο επίπεδο και δε θεωρεί τον εαυτό του τον καλύτερο σε καμία περίπτωση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πούκι:

Για την Εθνική: Έχουμε πολύ σημαντικά παιχνίδια μπροστά μας. Προέχει η Ελλάδα. Εάν νικήσουμε θα είναι τρεις σπουδαίοι βαθμοί.

Παίξαμε ξανά με την Ελλάδα, όμως τώρα έρχεται με νέο προπονητή. Είναι απρόβλεπτη, αφού δεν ξέρουμε σε τι κατάσταση θα βρίσκεται αν και διατηρεί τους περισσότερους παίκτες της. Έχουμε αποκτήσει πάντως αυτοπεποίθηση»..

Για το αν νοιώθει ο κορυφαίος στην ομάδα:«Δεν νιώθω πως είμαι ο μεγαλύτερος σταρ της ομάδας. Βρισκόμαστε όλοι στο ίδιο επίπεδο. Κανείς δεν μπορεί μόνος του να φέρει επιτυχίες δίχως τους συμπαίκτες του».