Μέσι: Τιμωρία με τρίμηνο αποκλεισμό από την CONMEBOL!

Με ποινή αποκλεισμού τριών μηνών και πρόστιμο ύψους 50.000 δολαρίων τιμωρήθηκε ο Λιονέλ Μέσι από την CΟNMEBOL για τις δηλώσεις του μετά το ματς Χίλης και Αργεντινής στο Copa America 2019.

Μέσι: Τιμωρία με τρίμηνο αποκλεισμό από την CONMEBOL!

Ο Λιονέλ Μέσι θα τιμωρηθεί για τα όσα έκανε και είπε στον μικρό τελικό του Copa America 2019 στο ματς Αργεντινής και Χιλής.

Αρχικά, ο Αργεντινός άσος αποβλήθηκε από τον αγώνα, μετά από αψιμαχία με τον Μεδέλ. Για το συγκεκριμένο συμβάν θα τιμωρηθεί με μία αγωνιστική και πρόστιμο ύψους 1.400 ευρώ.

Η αποβολή δεν... κάθισε καθόλου καλά στον σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα, ο οποίος μετά το ματς αναφέρθηκε στην Ομοσπονδία ποδοσφαίρου της Λατινικής Αμερικής με άσχημους χαρακτηρισμούς: «Δεν πρέπει να είμαστε μέρος αυτής της διαφθοράς. Αντιμετωπίσαμε έλλειψη σεβασμού κατά τη διάρκεια του Κόπα Αμέρικα. Ήμασταν για περισσότερα, αλλά δεν μας επέτρεψαν να είμαστε στον τελικό η διαφθορά, οι διαιτητές και όλοι όσοι δεν επιτρέπουν στους ανθρώπους να απολαύσουν το ποδόσφαιρο».

Η CONMEBOL, όπως ήταν αναμενόμενο, δεν άφησε ατιμρώτητα τα σχόλια του Μέσι, τιμωρώντας τον παραδειγματικά. Συγκεκριμένα, του επέβαλε ποινή αποκλεισμού τριών μηνών και πρόστιμο ύψους 50.000 δολαρίων, όπερ σημαίνει ότι ο Μέσι θα απουσιάσει από τα φιλικά της «αλμπιλεστέ» για τους επόμενους τρεις μήνες.