Μανέ: «Θα αντάλλαζα το Champions League για το Copa Africa»

Πρόθυμος να ανταλλάξει το μετάλλιο που κατέκτησε με την Λίβερπουλ στο Champions League με το Copa Africa παρουσιάστηκε ο Σενεγαλέζος Σαντιό Μανέ

Μανέ: «Θα αντάλλαζα το Champions League για το Copa Africa»

Αντίστροφα έχει αρχίσει να μετρά ο χρόνος για τον μεγάλο εφετινό τελικό του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής ανάμεσα στην Σενεγάλη και την Αλγερία. Τα δύο συγκροτήματα συγκρούονται αύριο στο Κάιρο με έπαθλο το πολυπόθητο τρόπαιο και το θερμόμετρο χτυπά… κόκκινο ενόψει της μάχης που θα δώσουν για την επίτευξη του στόχου του.

Σε δηλώσεις του ο Σενεγαλέζος επιθετικός, Σαντιό Μανέ, αναφέρθηκε στο αυριανό σπουδαίο παιχνίδι και σε ερώτηση που του έγινε παραδέχτηκε πως θα αντάλλαζε το μετάλλιο από την κατάκτηση του εφετινού Champions League με την Λίβερπουλ με αυτό του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.

«Σίγουρα θα αντάλλαζα το μετάλλιο από το Champions League! Θα το αντάλλασσα ακόμα και σήμερα! Ίσως και να μην χρειαστεί να γίνει αυτό εάν το κερδίσουμε. Ελπίζω πως θα τα καταφέρουμε. Ξέρουμε ότι δεν είναι εύκολο, αλλά είναι φυσιολογικό αυτό, είναι κομμάτι του ποδοσφαίρου. Η Αλγερία έχει μια σπουδαία ομάδα και ανυπομονούμε να την κοντράρουμε στον τελικό για να κερδίσουμε το τρόπαιο», είπε σχετικά ο διεθνής άσος.

Υπενθυμίζεται πως η Σενεγάλη έχει φτάσει μόνο μία φορά στην ιστορία της σε τελικό Κυπέλλου Εθνών Αφρικής. Συγκεκριμένα, ήταν το 2002 όταν ηττήθηκε με 3-2 στην «ρώσικη ρουλέτα» των πέναλτι από το Καμερούν έπειτα από το «λευκό» 0-0 της κανονικής διάρκειας και της παράτασης.