Το τέλος του Άγγελου Αναστασιάδη από την Εθνική

Σήμερα η συνάντησή του με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο - Ραντεβού και με τον διευθυντή των εθνικών ομοσπονδιών της UEFA, Ζόραν Λάκοβιτς

Το τέλος του Άγγελου Αναστασιάδη από την Εθνική

Το τέλος του Άγγελου Αναστασιάδη από την Εθνική ομάδα είναι πολύ πιθανό να επισημοποιηθεί σήμερα. Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Βαγγέλη Γραμμένο.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Live Sport», στη συνάντηση θα οριστικοποιηθεί το «διαζύγιο» ανάμεσα στις δύο πλευρές. Πρόκειται για απόφαση που έχει ληφθεί εδώ και καιρό. Ουσιαστικά, μετά την ήττα με 3-2 από την Αρμενία και τις δηλώσεις του Σωκράτη Παπασταθόπουλου.

Όσον αφορά τον διάδοχό του, σύμφωνα με δημοσιεύματα, επικρατέστερος εθεωρείτο ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Όμως ο κ. Γραμμένος δεν έχει πει το παραμικρό για το συγκεκριμένο θέμα. Δεδομένο είναι ότι η αναζήτηση γίνεται στην ευρωπαϊκή αγορά.

Εντός της ημέρας, ο κ. Γραμμένος θα συναντηθεί και με ανθρώπους των FIFA και UEFA για τον κανονισμό της διαιτησίας. Το ραντεβού στο πάρκο Γουδή είναι με τον διευθυντή των εθνικών ομοσπονδιών της UEFA, Ζόραν Λάκοβιτς, καθώς και τα στελέχη της, Άντζελο Ρηγόπουλο και Μάριο Γεωργίου.

Ο κ. Λάκοβιτς θα συναντηθεί και με τον αρχιδιαιτητή, Βίτορ Μέλο Περέιρα.