Copa Africa 2019: Ο Μαχρέζ στο 94’ έστειλε την Αλγερία στον τελικό! (vid)

Με τον Μαχρέζ να σκοράρει στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων (94’) η Αλγερία νίκησε 2-1 την Νιγηρία στο Κάιρο και θα αντιμετωπίσει την Σενεγάλη στον τελικό του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής

Copa Africa 2019: Ο Μαχρέζ στο 94’ έστειλε την Αλγερία στον τελικό! (vid)

Η Αλγερία θα είναι η αντίπαλος της Σενεγάλης στον εφετινό τελικό του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής που θα διεξαχθεί την Παρασκευή (19/07) στο Διεθνές Στάδιο Καΐρου.

Οι «αλεπούδες της ερήμου» νίκησαν 2-1 την Νιγηρία στον ημιτελικό της διοργάνωσης και πανηγύρισαν την πρόκρισή τους στην τελευταία φάση του θεσμού.

Η Αλγερία άνοιξε το σκορ στο 40’ με το αυτογκόλ του Τροστ-Ενγκόνγκ, αλλά στο 72’ ήρθε η απάντηση από την Νιγηρία με το πέναλτι του Ιγκάλο. Στα εναπομείναντα λεπτά της συνάντησης και τα δύο συγκροτήματα είχαν ευκαιρίες για να φτάσουν στο γκολ.

Το πανόραμα του Copa Africa 2019: Τα ζευγάρια των νοκ άουτ αναμετρήσεων

Οι «αλεπούδες της ερήμου» όμως ήταν τελικά αυτές που πέτυχαν τον στόχο τους και με το γκολ του Ριγιάντ Μαχρέζ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων (94’) πέτυχαν το 2-1 που τους χάρισε και την πρόκριση στον τελικό του Copa Africa.

ΑΛΓΕΡΙΑ: Εμπολί, Ζεφάν, Μαντί, Μπενλαμρί, Μπενσεμπαϊνί, Γκεντιούρα, Μαχρέζ, Φεγκουλί, Μπενάσερ, Μπελαϊλί, Μπουνετζά.

ΝΙΓΗΡΙΑ: Ακπεγί, Αβαζιέμ, Τροστ-Εκόνγκ, Ομερουό, Κόλινς, Εντιντί, Ετεμπό, Ιγουόμπι, Τσουκουεζέ (78’ Ονιεκούρου), Μουσά, Ιγκάλο.

ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ

17/7 (Στάδιο «Αλ Σαλάμ»): Νιγηρία-Τυνησία

ΤΕΛΙΚΟΣ
19/7 (Διεθνές Στάδιο Καΐρου): Αλγερία-Σενεγάλη