Copa America 2019: Βραζιλία - Αργεντινή 2-0 και το αφεντικό στον τελικό (vid)

Δείτε τα εκπληκτικά γκολ που πέτυχαν Ζεσούς και Φιρμίνιο αλλά και τα δοκάρια των Αγουέρο, Μέσι

Copa America 2019: Βραζιλία - Αργεντινή 2-0 και το αφεντικό στον τελικό (vid)

Copa America 2019 και Βραζιλία - Αργεντινή 2-0 με τους οικοδεσπότες της διοργάνωσης να εξασφαλίζουν την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης.

Γκαμπριέλ Ζεσούς στο 19' και Ρομπέρτο Φιρμίνιο στο 71' σκόραραν για τους νικητές την ώρα που οι Αργεντινοί σημάδευαν τα δοκάρια. Την πρώτη φορά σε κεφαλιά του Αγουέρο ύστερα από φάουλ του Μέσι. Τη δεύτερη με τον ίδιο τον Μέσι να σημαδεύει το δεξί δοκάρι.

Copa Αmerica 2019: Βραζιλία - Αργεντινή 2-0, γκολ ο Ζεσούς αλλά δείτε τι κάνει ο Ντάνι Άλβες (vid)

Ο Λιονέλ Μέσι και η παρέα του έμειναν με τις ευκαιρίες, οι Βραζιλιάνοι πανηγύρισαν την πρόκριση και πλέον περιμένουν τον αγώνα Χιλή - Περού, στις 3:30 τα ξημερώματα της Πέμπτης, για να μάθουν τον αντίπαλό τους στον μεγάλο τελικό.

ΒΡΑΖΙΛΙΑ (Τίτε): Άλισον, Ντάνι Άλβες, Μαρκίνιος (64' λ.τρ. Μιράντα), Τιάγκο Σίλβα, Αλέξ Σάντρο, Καζεμίρο, Αρτούρ, Γκαμπριέλ Ζεζούς (80' Αλάν), Κοουτίνιο, Έβερτον (46' Ουίλιαν), Ρομπέρτο Φιρμίνο.

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ (Λιονέλ Σκαλόνι): Αρμάνι, Φόιτ, Πεσέλα, Οταμέντι, Ταγλιαφίκο (85' Ντιμπάλα), Παρέδες, Ντε Πάουλ (67' Λο Τσέλσο), Ακούνια (59' Ντι Μαρία), Μέσι, Λαουτάρο Μαρτίνες, Αγκουέρο.