Η Μονακό για Καμαρά στο Copa Africa

Απεσταλμένος των Μονεγάσκων βρίσκεται στην Αίγυπτο για το κορυφαίο τουρνουά της Αφρικής, αλλά ο άσος του Ολυμπιακού έχει αγωνιστεί ελάχιστα στα ματς της Γουινέας.

Η Μονακό για Καμαρά στο Copa Africa

Τουρνουά όπως το Copa Africa είναι διοργανώσεις που προκαλούν το ενδιαφέρον αρκετών κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων. Η Μονακό δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση. Όπως δεν θα μπορούσαν να αποτελέσουν εξαίρεση και οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού ως προς το να βρεθούν στα μπλοκάκια ξένων «κατασκόπων».

Οι Μονεγάσκοι λοιπόν βρίσκονται στην Αίγυπτο από την πρώτη μέρα και παρακολουθούν καθημερινά πολλά παιχνίδια. Φυσικά είχαν πάει μεταξύ άλλων και με ειδική αποστολή. Να δουν από κοντά τρεις-τέσσερις ποδοσφαιριστές. Ένας εξ αυτών είναι και ο Μαντί Καμαρά.

Ο 22χρονος χαφ του Ολυμπιακού που αγωνίζεται με τη φανέλα της Γουινέας και ελπίζει να περάσει η ομάδα του ως μία από τις καλύτερες τρίτες στη φάση των «16» της διοργάνωσεις, δεν έχει παίξει όσο θα ήθελε. Αγωνίστηκε για 62 λεπτά στο 2-2 με την Μαδαγασκάρη, στο δεύτερο ματς με τη Νιγηρία κάθισε στον πάγκο, ενώ στο τελευταίο με το Μπουρουντί μπήκε στο 85’.

Κατά συνέπεια, η Μονακό δεν είχε την ευκαιρία να τον δει αρκετά στα τρία ματς του ομίλου. Βέβαια, η ομάδα του Πριγκιπάτου δεν έμαθε ξαφνικά ότι υπάρχει κάποιος Μαντί Καμαρά στην Γουινέα που θα συμμετάσχει στο Copa Africa. Τον είχε «τσεκάρει» και στα ματς του Ολυμπακού και για αυτό το λόγο αποφάσισε να κάνει και την ειδική αποστολή στην Αίγυπτο για να τον ξαναδεί.

Προς το παρόν πάντως δεν υπάρχει κάποια σοβαρή κρούση από πλευράς Μονακό για τον Αφρικανό αμυντικό μέσο. Μόνο το ότι παρακολουθείται… Το αν θα ασχοληθεί σοβαρά ή όχι η γαλλική ομάδα, αυτό είναι κάτι που θα φανεί στην πορεία.