Copa Africa 2019 / Ζιμπάμπουε - Κονγκό 0-4: Τα γκολ της αναμέτρησης (vid)

Το Κονγό νίκησε με 4-0 την Ζιμπάμπουε και περιμένει τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων για να δει αν προκριθεί ως μια από τις καλύτερες τρίτες των ομίλων. 

Copa Africa 2019 / Ζιμπάμπουε - Κονγκό 0-4: Τα γκολ της αναμέτρησης (vid)

Το Κονγκό με πρωταγωνιστή τον Μπακαμπού (2 γκολ) έκανε περίπατο κόντρα στη Ζιμπάμπουε στο τελικό 4-0. Πλέον περιμένει τα αποτελέσματα των υπολοίπων αγώνων για να περάσει ως καλύτερη ομάδα από τις τρίτες των ομίλων.

Ο Μπολινγκί έβαλε μπροστά την άλλοτε δημοκρατία του Ζαίρ μόλις στο 4ο λεπτό. Στο 34ο λεπτό ο Σεντρίκ Μπακαμπού αξιοποίησε τη πάσα του Ισαμά γράφοντας το 2-0 και στο 65ο λεπτό από το σημείο του πέναλτι.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Ασομπαλόγνκα που είχε περάσει στο ματς με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου στη θέση του Μπολινγκί.

Με αυτό το αποτέλεσμα το Κονγκό τελείωσε τρίτο στην βαθμολογία του πρώτου ομίλου και πλέον περιμένει τα άλλα αποτελέσματα για δει αν θα περάσει ως μια από τις καλύτερες τρίτες των ομίλων.

Ζιμπάμπουε: Τσίπεζεζε, Νταρίκβα, Μλάνγκα, Χαντέμπεμ, Φουμπίζνται, Μουνέτσι(70' Καντεβέρε), Μουσόνα(80' Μαχάτσι), Φίρι,Καρούρου, Τσαγουαπίβα (52'Μουσεκούι), Μπιλιάτ.

Κονγκό: Ματαμπί, Μπεκό, Μπεμπά, Τισεράν, Μουζίνγκά, Ακολό (83'Λουινταμά), Μουλουμπού(76'Ελιά),Μπολίνγκι (46'Ασομποαλονγκά), Μοκ, Μαγκομά, Μπακαμπού