Το μήνυμα του Σαλάχ με αποδέκτη τον Ουάρντα

Ο ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ, Μοχάμεντ  Σαλαχ και συμπαίκτης του Αμρ Ουάρντα στη εθνική Αιγύπτου έστειλε το δικό του μήνυμα σχετικά με ό,τι συμβαίνει με τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ και στο νέο ροζ σκάνδαλο στο οποίο εμπλέκεται.

Το μήνυμα του Σαλάχ με αποδέκτη τον Ουάρντα

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ μετά το τέλος του αγώνα με το Κονγκό μίλησε για το περιστατικό του Ουάρντα στο οποίος εμπλέκεται για άλλη μια φορά σε ροζ σκάνδαλο.

Η Μερχάν Κέλερ, μοντέλο που διαμένει στο Κατάρ, κατηγορεί τους Αχμέντ Χασάν, Αμρ Ουάρντα, Μαχμούντ Χαμντί Αλ Γουένς και Αϊμάν Ασράφ για σεξουαλική παρενόχληση.

Ουάρντα: «Ζητώ συγννώμη από όλους» (vid)

Το μοντέλο, μάλιστα, δημοσίευσε φωτογραφίες από τη συνομιλία της με τον Αμρ Ουάρντα, ενώ οι αξιωματούχοι της ομοσπονδίας της Αιγύπτου αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο να τον αποβάλουν δια παντός από την εθνική.

Το μήνυμα του Σαλάχ προς τον Ουάρντα:

«Πρέπει να πιστεύουμε στις δεύτερες ευκαιρίες. Πρέπει να καθοδηγήσουμε και να συνεχίσουμε την εκπαίδευση. Η σιωπή δεν είναι απάντηση.

Οι γυναίκες πρέπει να λαμβάνουν σεβασμό. Το “όχι”, σημαίνει “όχι”. Αυτά τα πράγματα πρέπει να παραμένουν ιερά. Επίσης πιστεύω ότι όλοι όσοι κάνουν λάθη μπορούν να τα διορθώσουν και να βελτιωθούν κι όχι να τους στέλνουμε... στη γκιλοτίνα, όπως πολλοί πιστεύουν ότι είναι ο πιο εύκολος τρόπος»