Κόπα Άφρικα 2019: Στον πάγκο έμεινε ο Καμαρά στην ήττα της Γουινέας από τη Νιγηρία (vid)

Ο νεαρός χαφ του Ολυμπιακού δεν έπαιξε καθόλου στο 0-1 της Εθνικής του ομάδας από τη Νιγηρία για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

Κόπα Άφρικα 2019: Στον πάγκο έμεινε ο Καμαρά στην ήττα της Γουινέας από τη Νιγηρία (vid)

Ο Μαντί Καμαρά δεν αγωνίστηκε λεπτό στο δεύτερο παιχνίδι που έδωσε η Γουινέα στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής και στο οποίο γνώρισε την ήττα από τη Νιγηρία (0-1).

Ο Αφρικανός άσος των «ερυθρολεύκων» κάθισε στον πάγκο και δεν χρησιμοποιήθηκε από τον προπονητή του για να «απαντήσει» στο γκολ του Κένεθ Ομέρου στο 73ο λεπτό. Να σημειώσουμε πως ξεκίνησε βασικός ο ακραίος μπακ της Ξάνθης Ντίρεσταμ, ο οποίος έγινε αλλαγή μετά το γκολ των Νιγηριανών.

Το αξιοσημείωτο για τον Ολυμπιακό είναι ότι μετά και την ισοπαλία 2-2 με τη Μαδαγασκάρη στην 1η αγωνιστική του Β’ Ομίλου, η Γουινέα δεν πρέπει να χάσει την προσεχή Κυριακή (30/6) από το Μπουρουντί, αν θέλει να προχωρήσει στη διοργάνωση.

Σε περίπτωση ήττας, τότε η Γουινέα κινδυνεύει να μείνει εκτός τουρνουά και κατ’ επέκταση ο Καμαρά να γυρίσει νωρίτερα απ’ ό,τι πίστευε και ο Πέδρο Μαρτίνς στην προετοιμασία του Ολυμπιακού.

Η άδεια που σκοπεύει να δώσει ο Πορτογάλος τεχνικός στους Αφρικανούς είναι περίπου 10 μέρες.

Νιγηρία: Ακπεγί, Άινα, Ομερουό, Μπαλογκάν, Αβαζιέμ, Εντιντί, Ιβόμπι (78’ Τσουβουέζε), Ετεμπό Μούσα, Ιγκαλό (88’ Ονουάτσο), Σιμόν (90+4' Καλού)

Γουϊνέα: Κονέ, Νιρεστράμ (73’ Σιντιμπέ), Σεκά, Φαλέτ, Σιλά, Σισέ, Κεϊτά (71’ Μπανγκουρά), Τραορέ, Ντιαβαρά, Καμανό (82’ Κοϊτά), Καμπα