Copa Africa 2019: Γκάνα - Μπενίν 2-2 με ανατροπές (vid)

Δύο γκολ από τον Μίκαελ Ποτέ απέναντι στα γκολ των αδερφών Αγίου

Copa Africa 2019: Γκάνα - Μπενίν 2-2 με ανατροπές (vid)

Ευκαιρίες, τέσσερα γκολ, ανατροπές και μια αποβολή είχε το τελευταίο ματς ανάμεσα σε Γκάνα και Μπενίν. Με το τελικό 2-2 ανάμεσα στις δύο ομάδες ολοκληρώθηκε και η 1η αγωνιστική του Copa Africa.

Με τη Γκάνα να βρίσκεται πίσω στο σκορ, να γυρίζει προσωρινά το ματς, αλλά να μένει με παίκτη λιγότερο και εν τέλει να ισοφαρίζεται. Τα αδέρφια Αγίου μεγάλοι πρωταγωνιστές για τη Γκάνα, ο Μίκαελ Ποτέ για για το Μπενίν.

Η Γκάνα μπήκε στο γήπεδο ως φαβορί αλλά η ομάδα του Μπενίν προηγήθηκε με τον Μίκαελ Ποτέ στο 2’. Η ανατροπή ήρθε στο πρώτο ημίχρονο με τα τους Αντρε Αγιού (9’) και Τζόρνταν Αγιού (42’). Όμως στο 55' η αποβολή του Μπογιέ για τους Γκανέζους, άλλαξε τα δεδομένα του αγώνα. Το Μπενίν δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη. Ο Ποτέ ισοφάρισε στο 63’ και έδωσε έναν σημαντικό βαθμό στην ομάδα του.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Γκάνα: Οφόρι, Άντι Γιάντομ, Κασίμ, Μπόγιε, Αγκμπενιένου, Πάρτει, Γουακάσο, Ατσού, Α.Αγιού Αγκιεπόνγκ (36'Οβούσου/ 59'Μενσά), Τζ.Αγιού.

Μπενίν: Φαρνόλ, Μπαραζέ, Αντιλεού (62'Μαμά), Αντενόν, Βερντόν, Ιμορού, Ποτέ, Αλμέιντα (62' Ντοσού), Αντεοτί, Σουκού (83' Ντζιγκλά), Μουνιέ