Copa Africa 2019: Η νέα θέση που… μπέρδεψε τον Καμαρά

Σε ρηχά νερά κινήθηκε ο χαφ του Ολυμπιακού στο παιχνίδι της Γουινέας με τη Μαδαγασκάρη για το Κόπα Άφρικα.

Copa Africa 2019: Η νέα θέση που… μπέρδεψε τον Καμαρά

Το βράδυ του Σαββάτου η Γουινέα έκανε την πρεμιέρα της στο Κόπα Άφρικα αντιμετωπίζοντας τη Μαδαγασκάρη την οποία δεν μπόρεσε να νικήσει μένοντας στο 2-2. Η Γουινέα αν και προηγούνταν με στο ημίχρονο στην επανάληψη στο 55’ το σκορ είχε γίνει 2-1 εις βάρος της.

Βασικός έπαιξε ο Μαντί Καμαρά του Ολυμπιακού, ο οποίος όμως αντικαταστάθηκε στο 62’ από τον σταρ της Λίβερπουλ, τον Κεϊτά. Όπως αναφέρουν και τα αφρικανικά Μέσα παρά την είσοδο του άσου των Reds δεν άλλαξε δραματικά κάτι στην εικόνα της Γουινέας.

Ο Μαντί Καμαρά δεν μπόρεσε να ξεχωρίσει με την παρουσία του και έχει βαθμολογηθεί με «5» από τους συμπατριώτες του. Στην κριτική που του έχει ασκηθεί, ωστόσο του αναγνωρίζουν το ελαφρυντικό ότι ο προπονητής του επέλεξε να τον αλλάξει θέση.

Συγκεκριμένα στην αναμέτρηση με τη Μδαγασκάρη ο Μαντί Καμαρά έπαιξε λίγο πιο μπροστά στην τριάδα των χαφ. Ο Ντιαβαρά αγωνίστηκε μπροστά από τους στόπερ έχοντας αριστερά του τον Καμαρά και δεξιά του τον Σισέ.

Όπως αναφέρουν οι συμπατριώτες του ο Καμαρά δεν αισθάνθηκε άνετα στη νέα του θέση, αφού του αρέσει να αγωνίζεται μπροστά από τους δύο κεντρικούς αμυντικούς. Το επόμενο ραντεβού της Γουινέας είναι την ερχόμενη Τετάρτη με αντίπαλο τη Νιγηρία.