Copa Africa 2019: Γουϊνέα - Μαδαγασκάρη 2-2 με... ζόρια για Καμαρά (vid)

Ο παίκτης του Ολυμπιακού και η παρέα του τα βρήκαν δύσκολα απέναντι στη Μαδαγασκάρη

Copa Africa 2019: Γουϊνέα - Μαδαγασκάρη 2-2 με... ζόρια για Καμαρά (vid)

Copa Africa 2019 και ο αγώνας Γιουϊνέα - Μαδαγασκάρη για τον δεύτερο όμιλο της τελικής φάσης είχε ξεκάθαρο φαβορί. Αυτό ήταν η Γουινέα αλλά στο τέλος είπε και πάλι καλά.

Η Γουινέα του Μαντί Καμαρά δεν τα κατάφερε απέναντι στη Μαδαγασκάρη. Οι δύο ομάδες έμειναν στο 2-2, σκορ με το οποίο -λόγω της εξέλιξης του αγώνα- περισσότερο ικανοποιήθηκε το φαβορί παρά το αουτσάιντερ.

Ο Καμαρά ήταν στην αρχική ενδεκάδα και φυσικά πανηγύρισε στο 32' το γκολ με το οποίο ο Καμπά έδωσε το προβάδισμα στην Γουινέα. Η Μαδαγασκάρη αντέδρασε, ισοφαρίζοντας στο 49’ με τον Αντριαναντεναϊνά, για να πάρει το προβάδισμα στο 55’ με τον Αντριαματσινορό.

Το εύστοχο πέναλτι του Καμανό στο 66’ στέρησε από τη Μαδαγασκάρη την πρώτη νίκη στην ιστορία της στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

Ο Καμαρά αντικαταστάθηκε στο 62ο λεπτό από τον Κεϊτά.

ΓΟΥΙΝΕΑ: Κεϊτά, Ντίρεσταμ, Ζινβιέ, Φαλέτε, Σιλά, Ντιαουαρά, Τραοτέ, Σισέ, Καμαρά (62' Κεϊτά), Καμανό (78' Κοϊτά), Καμπά (86' Γιαταρά)

ΜΑΔΑΓΑΣΚΑΡΗ: Αντριέν, Μεντανίρ, Μπομπρίς, Φοντέν, Ραζακαναντεναΐνα, Αντριαναντεναϊνά, Αντριαματσινόρο (73' Βοαβί), Αμαντά (64' Ραβέλοσοσν), Ιλαϊμαχαρίτρα, Νομενιαναχάρι, Αντριατσιμά.