Σερβία-Αυστρία: Στον πάγκο ο Ραντζέλοβιτς

Ο νεαρός εξτρέμ του Ολυμπιακού δεν βρίσκεται στην αρχική ενδεκάδα του αγώνα της Εθνικής ομάδας της Σερβίας με την αντίστοιχη της Αυστρίας.

Σερβία-Αυστρία: Στον πάγκο ο Ραντζέλοβιτς

Στη «μάχη» του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που διεξάγεται στην Ιταλία ρίχνεται η Εθνική Ελπίδων ομάδα της Σερβίας. Είναι ένα ματς που περιμένουν με ενδιαφέρον και στον Ολυμπιακό. Ο λόγος είναι η παρουσία του Λάζαρ Ραντζέλοβιτς στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Σερβίας.

Ο νεαρός εξτρέμ προέρχεται από μία πολύ καλή σεζόν με την Ραντνίσκι Νις στην οποία αγωνίστηκε με τη μορφή του δανεισμού από τον Ολυμπιακό.

Ο Ραντζέλοβιτς δεν βρίσκεται στην αρχική ενδεκάδα της Σερβίας για το ματς με την Αυστρία. Ήταν κάτι αναμενόμενο, αφού τα ρεπορτάζ τις προηγούμενες ημέρες ανέφεραν πως σε σύστημα 4-3-3 ο Λάζαρ δεν θα παίξει από την αρχή.

Είναι κανονικά στον πάγκο ο νεαρός ακραίος επιθετικός, ο οποίος θα παίξει από την αρχή αν το σύστημα μετατραπεί σε 4-2-3-1. Σε αυτό το τουρνουά έχει μάτια και ο Ολυμπιακός, αφού πολλά ταλέντα απ’ όλη την Ευρώπη δίνουν το παρών.

Στον πάγκο βρίσκεται και ο κεντρικός αμυντικός, ο Μάρκοβιτς, ο οποίος είναι μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού και φέρεται να βρίσκεται σε συζητήσεις με την Παρτιζάν.