Copa America 2019: Όλα μηδέν, Βενεζουέλα- Περού 0-0

Δίχως νικητής ολοκληρώθηκε η δεύτερη χρονικά αναμέτρηση του φετινού Copa America ανάμεσα στη Βενεζουέλα και το Περού. 

Copa America 2019: Όλα μηδέν, Βενεζουέλα- Περού 0-0

Μπορεί το Περού να βρήκε δύο φορές τον δρόμο προς τα δίχτυα αλλά είδε τον διαιτητής της αναμέτρησης να ακυρώνει και τα δύο γκολ στερώντας έτσι τη πρώτη νίκη της στο φετινό Copa America.

Στο 7' ο Γκονζάλες σκόραρε αλλά ο Γκερέρο βρισκόταν σε θέση οφσάιντ με το ρέφερι να συμβουλεύεται το VAR και να το ακυρώνει. Η απάντηση από πλευράς Βενεζουέλας ήρθε στο 22'.

Ο Ροντόν με κοντινό πλασέ προσπάθησε να παραβιάσει την εστία του Γκαλέσε αλλά ο Περουβιανός γκολκίπερ μπλόκαρε τη μπάλα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Βενεζουέλα έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Πίνο με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Στο 64' ο Γιοτούν έβγαλε τη σέντρα με τον Φλόρες να σκοράρει αλλά να μην μετρά το γκολ μιας και ήταν σε εκτεθειμένη θέση. Στη συνέχεια το Περού προσπάθησε να πιέσει για το πολυπόθητο γκολ αλλά μάταια μένοντας έτσι στο ισόπαλο 0-0.

ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ: Φαρίνιες, Ντελ Πίνο, Βιγιανουέβα, Τσανσέγιορ, Ροσάλες, Ερέρα, Ρινκόν, Μορένο (78' Ερνάντεζ), Σαβαρίνο (69' Μαντσίς), Μουρίγιο (84' Σοτέλντο), Ροντόν.

ΠΕΡΟΥ: Γκαγέσε, Τράουκο, Άμπραμ, Σαμπράνο, Αντβίνκουλα, Γιοτούν (67' Πόλο), Τάπια, Γκονσάλες (88' Καρίγιο), Κουέβα (46' Φλόρες), Φαρφάν, Γκερέρο.

Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής:

Βραζιλία – Βολιβία 3-0
(50’ πεν., 53’ Κοουτίνιο, 85’ Έβερτον)
Βενεζουέλα – Περού 0-0

Η βαθμολογία στον 1ο όμιλο:
Βραζιλία 3
Περού 1
Βενεζουέλα 1
Βολιβία 0

Επόμενη αγωνιστική:
Βραζιλία - Βενεζουέλα
Περού – Βολιβία