Βακάλης κατά Αναστασιάδη: Ούτε ένας Έλληνας δεν στηρίζει την λογική σου. Δεν ψιχαλίζει

Ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ «σταυρώνει» τον Αναστασιάδη: «Δεν υπάρχει ούτε ένας Έλληνας που να στηρίζει την λογική σου».

Βακάλης κατά Αναστασιάδη: Ούτε ένας Έλληνας δεν στηρίζει την λογική σου. Δεν ψιχαλίζει

Δεν αναφέρει ούτε σε ένα σημείο το όνομά του αλλά είναι σαφές ότι μιλά για αλλαγή προπονητή στην Εθνική ομάδα. Ο λόγος για τον αναπληρωτή πρόεδρο της ΕΠΟ, Νίκο Βακάλη, ο οποίος τα βάζει με τον Άγγελο Αναστασιάδη για την εικόνα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Αναστασιάδης: «Μάλλον είναι καλύτεροι άνθρωποι από εμάς»

Μάλιστα ζητά συγγνώμη διότι και ο ίδιος πίστεψε στην επιλογή του συγκεκριμένου προπονητή.

Ο κ. Βακάλης έγραψε στο facebook:

«Ο εγωισμός είναι ένα κακό χαρακτηριστικό του εαυτού μας και πρέπει να το καταπιέζουμε. Ειδικά όταν έχουμε να κάνουμε με το κοινό καλό, πόσο μάλλον όταν αφορά Εθνική ομάδα. Και όταν δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ένας Έλληνας (κυριολεκτικά), που να στηρίζει την λογική σου, τότε κάτι δεν πάει καλά (δεν ψιχαλίζει) και η αξιοπρέπεια πρέπει να υπερισχύσει του εγωισμού.

Σε ότι με αφορά, ζητώ συγγνώμη για το μερίδιο ευθύνης μου. Πίστευα μέχρι και πριν τα 2 παιχνίδια ότι είναι ο μοναδικός που θα μπορούσε να αναστήσει την ομάδα σ’ αυτή την χρονική περίοδο. Αλλά δεν μπορεί να έχουν όλοι οι υπόλοιποι άδικο κ εγώ όχι. Και κρινόμαστε όλοι από το αποτέλεσμα».

Η ανάρτησή του: