Ο Καραγκούνης ξανάσμιξε με τον Σάντος στον τελικό του Nations League: «Parabens coach» (pic)

Ο Γιώργος Καραγκούνης ξανάσμιξε με τον Φερνάντο Σάντος στον τελικό του Nations League.

Ο Καραγκούνης ξανάσμιξε με τον Σάντος στον τελικό του Nations League: «Parabens coach» (pic)

Ο Γιώργος Καραγκούνης που βρέθηκε στο Πόρτο για τον αγώνα των UEFA Legends με τους Legends της Πορτογαλίας είχε την ευκαιρία να συναντήσει δυο πρώην προπονητές του, τον Φερνάντο Σάντος και τον Ρόναλντ Κούμαν στον τελικό του Nations League ανάμεσα στην Πορτογαλία και στην Ολλανδία.

Mάλιστα στην ανάρτηση που έκανε στο Instagram αποκάλυψε πως ο Σάντος θα είναι στην Ελλάδα στις 4 Ιουλίου για την αναβίωση του τελικού του EURO 2004 απέναντι στην Πορτογαλία.

Έγραψε συγκεκριμένα ο Καραγκούνης:

«Ήμουν πολύ χαρούμενος που στον χθεσινό τελικό του UEFA Nations League συνάντησα τους 2 προπονητές που πρωταγωνίστησαν, Fernando Santos & Ronald Coeman. Και οι δύο, ήταν και δικοί μου προπονητές, όταν έπαιζα στην Benfica. Το γεγονός που έκανε την βραδιά μια ξεχωριστή γιορτή.

Bέβαια, ήταν η επάξια κατάκτηση του τροπαίου από την ομάδα του Fernando Santos, καθώς μας συνδέεουν πολύ περισσότερα! Είχαμε συναντηθεί ξανά στην Εθνική ομάδα και θα έχουμε την τιμή να τον έχουμε κοντά μας στο ματς της 4ης Ιουλίου για την αναβίωση του τελικού της Λισαβόνας! Parabens coach!" (σημ: «συγχαρητήρια κόουτς»