Λαγιούν: «Έτσι νίκησα τον καρκίνο» (vid)

Συγκλονίζει η εξομολόγηση του Μιγκέλ Λαγιούν, του Μεξικανού ποδοσφαιριστή που διαγνώστηκε με καρκίνο και κατάφερε να ξεπεράσει την ασθένεια και να επιστρέψει στα γήπεδα πιο δυνατός.

Λαγιούν: «Έτσι νίκησα τον καρκίνο» (vid)

Ο Λαγιούν με ανάρτησή του στο twitter αποκάλυψε το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε, προτρέποντας τους συνανθρώπους του να κάνουν εξετάσεις προκειμένου να προλαβαίνουν παρόμοια περιστατικά:

«Όλα ξεκίνησαν όταν πραγματοποίησα ένα απλό τσεκ απ. Οι εξετάσεις αίματος έδειξαν πως είχα ένα σύμπλεγμα από κύστες. Ζήτησα οι επόμενες εξετάσεις να γίνουν όσο το δυνατόν νωρίτερα για να προλάβω το προσεχές Gold Cup (συμμετέχει το Μεξικό).

Τελικά ήταν ένας κακοήθης όγκος, ο οποίος έπρεπε να αφαιρεθεί με χειρουργική επέμβαση. Ευχαριστώ τους γιατρούς και τον Θεό που πλέον θεραπεύτηκα πλήρως. Τώρα είμαι ευτυχισμένος που θα μπορέσω να παίξω ποδόσφαιρο. Έχω περισσότερη όρεξη από ποτέ», είπε αρχικά ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε την πρόθεσή του να βοηθήσει συνανθρώπους του να κάνουν έγκαιρα διάγνωση:

«Ψάχνω τρόπο να στηρίξω οικονομικά όλους όσους δεν έχουν τη δυνατότητα να κάνουν εξετάσεις. Αυτό είναι που θα βοηθήσει πολύ κόσμο».