Γκαζαριάν:«Γνωρίζω καλά την Ελλάδα, ήμουν συμπαίκτης με διεθνείς στον Ολυμπιακό»

Η Ελλάδα αντιμετωπίζει την Αρμενία την Τρίτη (11/6,21:45) για την τέταρτη αγωνιστική για τα προκριματικά του Euro 2020 με τον άλλοτε παίκτη του Ολυμπιακού  Γκεβόργκ Γκαζαριάν να μιλάει για το ματς που έρχεται αλλά και για τους πρώην συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό.

Γκαζαριάν:«Γνωρίζω καλά την Ελλάδα, ήμουν συμπαίκτης με διεθνείς στον Ολυμπιακό»

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και της Κέρκυρας, Γκεβόργκ Γκαζαριάν μίλησε μετά την νίκη της Αρμενίας επί του Λιχτενστάιν για το επερχόμενο ματς με την Εθνική μας τονίζοντας ότι θα είναι δύσκολο ματς καθώς και οι δύο ομάδες θέλουν την νίκη.

Ο Γκαζαριάν αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό την σεζόν 2014-15 όπου και πραγματοποίησε 7 εμφανίσεις με την ερυθρόλευκη φανέλα ενώ έπαιξε και στην Κέρκυρα σε 8 αγώνες σημειώνοντας 1 γκολ και 1 ασίστ.

Ο Γκαζαριάν δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Δεν έχουμε καθίσει ν' αναλύσουμε ακόμα το παιχνίδι που έρχεται με την Ελλάδα, θέλαμε να είμαστε απόλυτα έτοιμοι για το Λιχτενστάιν και τώρα μπορούμε να προετοιμαστούμε για το επόμενο ματς. Γνωρίζω καλά την Ελλάδα, γιατί είχα παίξει και με ορισμένους διεθνείς όταν ήμουν στον Ολυμπιακό. Έχουν πολύ δυνατή ομάδα».