Mαντσίνι: «Η Ελλάδα μας έβαλε δύσκολα!»

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι μάλλον χιούμορ θα έκανε όταν δήλωνε ότι η «Ελλάδα έβαλε δύσκολα στην Ιταλία»

Mαντσίνι: «Η Ελλάδα μας έβαλε δύσκολα!»

Στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα Ελλάδα-Ιταλία 0-3 ο Ρομπέρτο Μαντσίνι δεν θέλησε να πληγώσει κι άλλο την ελληνική ομάδα.

Δήλωσε συγκεκριμένα:

- Για το αν ήταν εύκολο το παιχνίδι με την Ελλάδα: «Πάντοτε έχουμε επιλογή να διαλέξουμε έξι με επτά παίκτες για την ενδεκάδα και αυτό κάνει τα πράγματα πιο εύκολα σε ένα ματς. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι στο ξεκίνημα και αυτό μας βοήθησε στο να πάρουμε στο τέλος μια σημαντική νίκη. Έχουμε μια άλλη εικόνα πλέον στην ομάδα μας. Υπάρχει ισορροπία. Η Ελλάδα είναι μια καλή ομάδα, μας έβαλε δύσκολα, αλλά καταφέραμε να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες του παιχνιδιού με τον καλύτερο τρόπο. Παίξαμε καλά και αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες».

- Για το παιχνίδι με τη Βοσνία που ακολουθεί: «Η ήττα της Βοσνίας από την Φινλανδία, δείχνει την ανάγκη στο αμέσως επόμενο παιχνίδι να κερδίσουμε και να κάνουμε ακόμα ένα σημαντικό βήμα».

- Για το αν θα κάνει αλλαγές: «Θα κάνω κάποιες αλλαγές, αλλά ακόμα δεν έχω αποφασίσει. Είναι το τελευταίο ματς της σεζόν πριν τις διακοπές και θα πρέπει να τα δώσουμε όλα».

- Για την απόδοση του Ζορζίνιο και του Μπαρέλα: «Ο Ζορζίνιο πήρε εμπειρία στο αγγλικό πρωτάθλημα και αυτό τον βοηθάει. Έχουμε παίκτες σαν τον Μπαρέλα, τον Κεάν, τον Μπερναντέσκι που σταδιακά ανεβαίνουν και έχουν καλές χρονιές και αυτό θα βοηθήσει αρκετά την εθνική στην πορεία».