Ολλανδία - Αγγλία: Στον πάγκο ο Κέιν, στον Στέρλινγκ το περιβραχιόνιο

Ο Γκάρεθ Σάουθγκέιτ φαίνεται ότι θα αφήσει στον πάγκο της Αγγλίας τον Χάρι Κέιν για τον ημιτελικό του Nations League με την Ολλανδία και πιθανότατα ο Στέρλινγκ θα χρηστεί αρχηγός.

Ολλανδία - Αγγλία: Στον πάγκο ο Κέιν, στον Στέρλινγκ το περιβραχιόνιο

Η Ολλανδία υποδέχεται την Αγγλία το βράδυ της Πέμπτης (6/6, 21:45) για τον δεύτερο ημιτελικό του Nations League με έπαθλο το εισιτήριο για το μεγάλο τελικό, το οποίο έχει ήδη εξασφαλίσει η Πορτογαλία.

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, σύμφωνα με τη Daily Mail, δεν θα δώσει φανέλα βασικού στον Χάρι Κέιν, ο οποίος αγωνίστηκε στη βασική ενδεκάδα στον τελικό του Champions League στη Μαδρίτη.

Αυτό σημαίνει ότι το περιβραχιόνιο της Αγγλίας πιθανότατα θα δοθεί στον Ραχίμ Στέρλινγκ για πρώτη φορά στην καριέρα του στην 50η εμφάνιση με τα «λιοντάρια».

«Εάν μου δώσει το περιβραχιόνιο ο μάνατζερ, αυτό είναι κάτι που θα με κάνει σίγουρα ευτυχισμένο. Αισθάνομαι πως έχω μεγαλώσει. Πάντα είχα το όνειρο να παίξω για την εθνική Αγγλίας και δεν σκέφτηκα ποτέ ότι θα έχω την ευκαιρία να συμπληρώσω 50 ματς με αυτήν», σχολίασε ο επιθετικός της Σίτι.

Ο λόγος που ο Κέιν μένει εκτός

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Αγγλίας δεν αφήνει τον Κέιν στον πάγκο επειδή τον θεωρεί ανέτοιμο αλλά δειότι θέλει να «φρεσκάρει» την ενδεκάδα του, αφήνοντας εκτός βασικού σχήματος όλους τους Άγγλους που πήραν μέρος στον πρόσφατο τελικό του Champions League: Τους Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ, Γκόμεζ και Χέντερσον από την Λίβερπουλ και τους Ντέλε Άλι, Ντάιερ και Ρόουζ της Τότεναμ.

Με βάση τα παραπάνω ο Σάοουθγκεϊτ θα παρατάξει πιθανότατα την εξής ενδεκάδα: Πίκφορντ, Γουόκερ, Μαγκουάιρ, Στόουνς, Τσίλγουελ, Ράις, Μπάρκλεϊ, Ντελφ (ή Λίνγκαρντ), Σάντσο, Στέρλινγκ και Ράσφορντ.