Ο Νεϊμάρ έφαγε «ποδιά» από τον Γουέβερτον και τον... πέταξε κάτω! (vid)

Ο άσος της Παρί δεν διανύει και τις καλύτερες μέρες του ψυχολογικά, όπως φάνηκε και στην προπόνηση της εθνικής Βραζιλίας.

Ο Νεϊμάρ έφαγε «ποδιά» από τον Γουέβερτον και τον... πέταξε κάτω! (vid)

Το πρώτο κρούσμα ήταν η επίθεση σε φίλαθλο μετά την ήττα της Παρί στο Κύπελλο Γαλλίας από τη Ρεν, ενώ ακολούθησε έντονος διαπληκτισμός με τον Γιούλιαν Ντράξλερ στα αποδυτήρια, έπειτα από την ήττα απέναντι στη Μονπελιέ.

Η... σταγόνα που φαίνεται πως ξεχείλισε το ποτήρι για τον Νεϊμάρ ήταν η πρόσφατη ανακοίνωση της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Βραζιλίας, σύμφωνα με την οποία το περιβραχιόνιο του αρχηγού της «σελεσάο» θα το πάρει ο Ντάνι Άλβες και όχι ο ίδιος.

Εύλογα, λοιπόν, ο άσος της Παρί Σεν Ζερμέν δεν διανύει και την καλύτερη περίοδο της καριέρας του από ψυχολογικής άποψης, κάτι που εξηγεί και τα νεύρα του κατά την προπόνηση της εθνικής Βραζιλίας στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το επερχόμενο Copa America, το οποίο ξεκινάει στις 14 Ιουνίου και το διοργανώνει η «χώρα του καφέ».

Κατά τη διάρκεια οικογενειακού διτέρματος, ο νεαρός Γουέβερτον έκανε «ποδιά» στον Νεϊμάρ, κάτι που ενόχλησε ιδιαίτερα τον τελευταίο, όπως μαρτυρά και η αντίδρασή του. Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ δεν άφησε καν τον νεαρό να ολοκληρώσει την ενέργειά του, τραβώντας τον από τη φανέλα και πετώντας τον στο έδαφος, εμφανώς εκνευρισμένος!

Δείτε σε βίντεο το περιστατικό: