Η Εθνική προετοιμασία με Τουρκία για τα προκριματικά του Euro 2020

Την Τουρκία θα αντιμετωπίσει η εθνική μας ομάδα, σε φιλικό αγώνα πριν από τα προκριματικά του Euro 2020. 

Η Εθνική προετοιμασία με Τουρκία για τα προκριματικά του Euro 2020

Φιλικό αγώνα με την Τουρκία στις 30 Μαΐου και ώρα 21:00 στην Αττάλεια, θα δώσει η εθνική μας ομάδα στο πλαίσιο προετοιμασίας για τις αναμετρήσεις στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ.

Πριν από το φιλικό στο Antalya Stadium, οι διεθνείς που πρόκειται να επιλεγούν από τον Άγγελο Αναστασιάδη, θα συμμετάσχουν σε ολιγοήμερη προετοιμασία στην Ολλανδία και συγκεκριμένα στο Άπελντορν από τις 22 έως τις 29 Μαΐου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Aπό την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνεται ότι η Εθνική Ομάδα θα δώσει φιλικό αγώνα με την Τουρκία στις 30 Μαΐου και ώρα 21:00 στην Αττάλεια, στο πλαίσιο προετοιμασίας των δύο αντιπροσωπευτικών συγκροτημάτων για τα παιχνίδια τους στα European Qualifiers.
Πριν από το φιλικό στο Antalya Stadium, οι διεθνείς που πρόκειται να επιλεγούν από τον κ. Αναστασιάδη θα συμμετάσχουν σε ολιγοήμερη προετοιμασία στην Ολλανδία και συγκεκριμένα στο Apeldoorn από τις 22 έως τις 29 Μαΐου.

Το πρόγραμμα προετοιμασίας των διεθνών επί ολλανδικού εδάφους είναι προσαρμοσμένο στις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους και στην αποστολή οι παίκτες θα ενσωματωθούν, ανάλογα με αυτές, στις 22, στις 24 και στις 27 Μαΐου.

Η αποστολή της Εθνικής θα επιστρέψει από την Τουρκία στις 31 Μαΐου και οι διεθνείς θα μείνουν ελεύθεροι έως την Δευτέρα 3 Ιουνίου, οπότε θα αρχίσει η τελική προετοιμασία των αγώνων με την Ιταλία (8 Ιουνίου, ΟΑΚΑ) και την Αρμενία (11 Ιουνίου, ΟΑΚΑ) για τα European Qualifiers».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας