Στους κορυφαίους ο Μεριά του Ολυμπιακού

Ο Τυνήσιος στόπερ των «ερυθρόλευκων» συμπεριλήφθηκε στην κορυφαία ενδεκάδα των προκριματικών του Κόπα Άφρικα.

Στους κορυφαίους ο Μεριά του Ολυμπιακού

Ο Γιασίν Μεριά έχει κερδίσει φανέλα βασικού στον Ολυμπιακό στα τελευταία ματς και βρίσκεται σε διαρκή άνοδο. Ο κεντρικός αμυντικός των Πειραιωτών είναι κολόνα της εθνικής ομάδας της Τυνησίας και είναι χαρακτηριστικό πως αποτελεί μόνιμα βασικό στέλεχος της ενδεκάδας της.

Ο στόπερ των Πειραιωτών είχε κληθεί στην εθνική ομάδα της Τυνησίας και για τα πρόσφατα ματς της προκριματικής φάσης του Κόπα Άφρικα. Έπαιξε φυσικά τόσο στο παιχνίδι με τη Σουαζιλάνδη όσο και στο φιλικό με την Αλγερία.

Μάλιστα όπως ανακοίνωση η Αφρικανική Συνομοσπονδία Ποδοσφαίρου ο Μεριά συμπεριλήφθηκε στην κορυφαία ενδεκάδα των προκριματικών του Κόπα Άφρικα. Σε αυτή φιγουράρουν και ονόματα όπως του Σαλάχ, του Μανέ και του Κεϊτά.

Συγκεκριμένα στην κορυφαία ενδεκάδα έχουν συμπεριληφθεί οι Ονανά από το Καμερούν, Μεριά από την Τυνησία, Κουλιμπαλί από το Μάλι, Μπαϊγί από την Ακτή Ελεφαντοστού, Κεϊτά από τη Γουινέα, Ζίγιεκ από το Μαρόκο, Σαλάχ από την Αίγυπτο, Μανέ από τη Σενεγάλη, Ιγκάλο από τη Νιγηρία, Ραζάκ από το Μπουρουντί και Μπακαμπού από το Κονγκό.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Hmd ??⚽️⚽️??

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Yassine Meriah (@ymeriah) στις