Ο Βράνιες για το Βοσνία - Ελλάδα: «Εγώ είμαι ο κύριος ένοχος για το 2-2» (pic)

Δείτε τι έγραψε στα social media και γιατί αποτελεί και πάλι θέμα συζήτησης στην πατρίδα του

Ο Βράνιες για το Βοσνία - Ελλάδα: «Εγώ είμαι ο κύριος ένοχος για το 2-2» (pic)

Στη γωνία περίμενε απ' ότι φαίνεται ο Όγκνιεν Βράνιες την Εθνική ομάδα της Βοσνίας. Το στραβοπάτημά της απέναντι στην Ελλάδα μάλλον αποτέλεσε μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Βόσνιο αμυντικό, ο οποίος... απασφάλισε

Ο Βράνιες έχει αποκλειστεί διά βίου από την Εθνική Βοσνίας. Μόλις τον περασμένο Φεβρουάριο ο τεχνικός της Εθνικής Βοσνίας Ρόμπερτ Προσινέτσκι, είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν υπάρχει περίπτωση, ο Όγκνιεν Βράνιες να κληθεί ξανά στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.

«Ο ίδιος με την συμπεριφορά του αυτοαποκλείστηκε από την Εθνική ομάδα. Όταν εκπροσωπείς μία χώρα όπως η Βοσνία πρέπει να είσαι σωστός εντός κι εκτός γηπέδου. Λυπάμαι, αλλά έτσι είναι. Ο Βράνιες εδώ και καιρό δεν συμπεριφέρεται έτσι. Τσακώθηκε με τους οπαδούς, μετά ήρθε η υπόθεση με τα τατού, η παράνομη σχέση του. Συγνώμη, αλλά δεν πάει έτσι. Δεν χρειαζόμαστε επιπλέον προβλήματα εντός της ομάδας», είχε πει ο Προσινέτσκι.

Ο Βράνιες φέρει ένα προκλητικό για τους Βόσνιους τατουάζ καθώς στο κορμί του απεικονίζεται ο Μομτσίλο Τζούγιτς, ένας Σέρβος Ιερέας, ο οποίος κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου πολέμου, θεωρήθηκε εγκληματίας και συνεργάτης με τους Ιταλούς φασίστες και τα ναζιστικά στρατεύματα.

Φυσικά υπάρχει και το ροζ σκάνδαλο με τη γυναίκα του Τόσιτς, Γέλενα.

Ο Βράνιες λοιπόν περίμενε στη... γωνία και μετά το 2-2 με την Ελλάδα ανέβασε ένα instagram story που έγραφε:

«Αυτά μόνο στη Βοσνία, εγώ είμαι ο κύριος ένοχος που το παιχνίδι έληξε 2-2».