Σάμαρης: «Με πίστεψε ο Αναστασιάδης», Zέκα: «Ο Βλαχοδήμος ζήτησε τρεις παίκτες στο τείχος»

Ο Ανδρέας Σάμαρης αναφέρθηκε στο κακό ξεκίνημα της Εθνικής και στην αντίδραση που έβγαλε στη συνέχεια, ενώ σχολίασε και την επιστροφή του στη «γαλανόλευκη». Δείτε σε βίντεο και τις δηλώσεις του Κάρλος Ζέκα.

Σάμαρης: «Με πίστεψε ο Αναστασιάδης», Zέκα: «Ο Βλαχοδήμος ζήτησε τρεις παίκτες στο τείχος»

Ο Ανδρέας Σάμαρης ήταν από τους κορυφαίους της Εθνικής στην ισοπαλία με τη Βοσνία, τονίζοντας τα εξής στο σχόλιό του μετά το παιχνίδι:

«Είμαστε προετοιμασμένοι να παίζουμε όλα τα συστήματα που επιλέγει ο προπονητής μας, τα δύο γκολ ήρθαν από στημένες φάσεις. Άτυχη στιγμή στο δεύτερο γκολ, ξέρουμε τι έγινε και δεν θα ξαναγίνει, δεν κοιτάμε ποιος φταίει. Στο β' ημίχρονο μπήκαμε αποφασισμένοι να γυρίσουμε το παιχνίδι. Δεν μας φτάνει η ισοπαλία, θέλαμε να πάρουμε τη νίκη. Σίγουρα όμως είναι ένα καλό αποτέλεσμα που μας δίνει ώθηση».

Δείτε σε βίντεο τις δηλώσεις του Κάρλος Ζέκα:

Και συνέχισε ο άσος της Μπενφίκα, κάνοντας αναφορά και στην επιστροφή του στην Εθνική ομάδα: «Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός όμως αυτό δεν λέει τίποτα, πρέπει να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα και στο επόμενο ματς με την Ιταλία. Με εξέπληξε η κλήση του Άγγελου Αναστασιάδη, γιατί τότε δεν έπαιζα πολύ στην ομάδα μου, όμως αυτός με πίστεψε και θα κάνω ό,τι μπορώ για να προσφέρω ακόμα περισσότερα».