Λεονάρντο Κούτρης: «Τρίτη συνεχόμενη αποτυχία δεν χωράει για την Εθνική»

Ο ακραίος μπακ του Ολυμπιακού μίλησε για τους στόχους της Εθνικής ομάδας και για το αποψινό (26/3, 21.45) ματς κόντρα στη Βοσνία.

Λεονάρντο Κούτρης: «Τρίτη συνεχόμενη αποτυχία δεν χωράει για την Εθνική»

Το αποψινό (26/3, 21.45) παιχνίδι στην έδρα της Βοσνίας είναι από τα πλέον δύσκολα και κρίσιμα για την Εθνική Ελλάδος στην προκριματική φάση του Euro 2020 και οι διεθνείς μας αναμφίβολα γνωρίζουν τη σημασία που θα έχει ένα θετικό αποτέλεσμα στη Ζένιτσα.

Στόχος της «γαλανόλευκης» είναι να δώσει τέλος στις αποτυχίες των τελευταίων ετών παίρνοντας την πρόκριση για τα τελικά του Ευρωπαϊκού, κάτι που επισήμανε στις δηλώσεις του και ο Λεονάρντο Κούτρης.

Ο ακραίος μπακ του Ολυμπιακού, ο οποίος αναμένεται να βρεθεί στο βασικό σχήμα της Εθνικής για ένα ακόμη παιχνίδι ύστερα από αυτό κόντρα στο Λιχτενστάιν, μιλώντας στο Open έστειλε του δικό του μήνυμα ενότητας:

«Αν δεν είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι, δεν θα καταφέρουμε τίποτα και μια τρίτη συνεχόμενη αποτυχία δεν χωράει στην Εθνική.

Αυτός είναι ο στόχος μας, να είμαστε μια γροθιά, αυτή πρέπει να είναι η Εθνική, μια ομάδα, μια οικογένεια και να βρεθούμε όλοι μαζί στην τελική φάση του Euro.

Η Βοσνία έχει κάποιους πάρα πολύ καλούς ποδοσφαιριστές από τη μέση και μπροστά, αλλά το σημαντικό είναι να είμαστε εμείς καλοί».