Ο Ζιλί «ξαναχτυπά»: «Η Βοσνία είναι καλύτερη και θα νικήσει την Ελλάδα»

O Στεφάν Ζιλί δήλωσε γι' άλλη μια φορά μετανιωμένος για τη γροθιά στον Γιάννη Γιαννιώτα στον προηγούμενο αγώνα Βοσνίας-Ελλάδας.

Ο Ζιλί «ξαναχτυπά»: «Η Βοσνία είναι καλύτερη και θα νικήσει την Ελλάδα»

O Στεφάν Ζιλί που τότε ήταν βοηθός προπονητή στη Βοσνία είχε γρονθοκοπήσει τον Γιάννη Γιαννιώτα στον αγώνα που είχε στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του 8ου ομίλου των προκριματικών του Μουντιάλ 2018.

Ο Γάλλος τεχνικός, τώρα εργάζεται στην Paris FC (Ligue 2) αλλά δεν ξέχασε το περιστατικό. Φρόντισαν να του το θυμίσουν και οι ρεπόρτερ που επικοινώνησαν μαζί του με αφορμή το αποψινό (26/3) ματς Βοσνίας-Ελλάδας.

«Ακόμα και σήμερα λυπάμαι για το συμβάν και σε καμία περίπτωση δεν αισθάνομαι περήφανος. Λυπάμαι ειλικρινά που χτύπησα τον Έλληνα ποδοσφαιριστή. Αμύνθηκα, προσπάθησε να με χτυπήσει και απλά αντέδρασα. Έκανα ένα λάθος και αντιμετώπισα τις συνέπειες. Τιμωρήθηκα και απολύθηκα» δήλωσε.

Ο Ζιλί ρωτήθηκε και για τις προβλέψεις του για τον αποψινό αγώνα: «Η Βοσνία είναι καλύτερη από την Ελλάδα και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Τα παιδιά θα κάνουν καλό παιχνίδι και θα νικήσουν. Θα είναι σημαντικό να ξεκινήσουν στα προκριματικά με έξι βαθμούς» είπε.

Και συνέχισε: «Με τη νίκη, όλα θα γίνουν ευκολότερα και η Βοσνία θα βρεθεί πιο κοντά στην πρόκριση. Βοσνία, Ιταλία και Ελλάδα θα παλέψουν για τις δύο πρώτες θέσεις, έτσι μια νίκη απέναντι στην Ελλάδα θα είναι σημαντική. Μεγάλο φαβορί είναι η Ιταλία. Δεν θεωρώ πως Φινλανδία, Αρμενία και Λιχτενστάιν έχουν πολλές πιθανότητες».