Για την... υπέρβαση η Ελλάδα με Βοσνία (21:45)

Με στόχο το θετικό αποτέλεσμα, η Εθνική αντιμετωπίζει απόψε (26/3, 21:45) στη Ζένιτσα τη Βοσνία, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 10ου ομίλου των προκριματικών του Euro 2020.

Για την... υπέρβαση η Ελλάδα με Βοσνία (21:45)

Και οι δύο ομάδες έχουν ξεκινήσει με νίκη της υποχρεώσεις τους στην προκριματική φάση της διοργάνωσης. Η Βοσνία επικράτησε 2-1 της Αρμενίας και η Ελλάδα προέρχεται από το εκτός έδρας 2-0 επί του Λιχτενστάιν.

ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΙ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ

Ο Αγγελος Αναστασιάδης έχει δύο προβλήματα. Θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, ενώ ο Κώστας Μήτρογλου έχει τεθεί νοκ άουτ, λόγω του τραυματισμού του στο 20ό λεπτό του αγώνα στο Βαντούζ. Αν πάρουμε ως δεδομένο ότι τελικά δεν θα προλάβει ο Παπασταθόπουλος να δώσει το "παρών", τότε το πιθανότερο είναι να δούμε την ενδεκάδα: Βλαχοδήμος, Σιόβας, Κουρμπέλης, Κούτρης, Μπακάκης, Ζέκα, Σάμαρης, Φορτούνης, Μασούρας, Δώνης και Κουλούρης. Αν βέβαια προλάβει ο "Πάπα", τότε θα γίνουν αλλαγές σε πρόσωπα και σχήμα.

ΒΑΖΕΙ ΤΣΙΜΙΡΟΤ Ο ΠΡΟΣΙΝΕΤΣΚΙ

Ο Ρόμπερτ Προσινέτσκι προτίθεται να κάνει αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με το νικηφόρο (2-1) παιχνίδι της πρεμιέρας κόντρα στην Αρμενία. Ο Ντούλιεβιτς θα πάρει τη θέση του Ζάκαριτς στην αριστερή πτέρυγα και ο πρώην αμυντικός του ΠΑΟΚ, Γκόικο Τσίμιροτ, τη θέση του Ράντε Κρούνιτς στο κέντρο.

Αναλυτικά η ενδεκάδα της Βοσνίας: Σέχιτς, Σούνιτς, Μπίτσακτσιτς, Ζουκάνοβιτς, Κολάσινατς, Μπέσιτς, Τσίμιροτ, Πιάνιτς, Ντούλιεβιτς, Βίστσα, Τζέκο.