Πρεσβευτής του Euro 2020 ο Κριστιάν Καρεμπέ

Ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού έγινε πρεσβευτής του Euro 2020, ενώ στη σχετική λίστα υπάρχει και το όνομα του Αντώνη Νικοπολίδη.

Πρεσβευτής του Euro 2020 ο Κριστιάν Καρεμπέ

Ανακοινώθηκαν από την Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία οι εκλεκτοί για την εκπροσώπηση στη γιορτή του επόμενου καλοκαιριού. Συγκεκριμένα οι εκπρόσωποι προέρχονται από δώδεκα διαφορετικές χώρες και θα διοργανωθούν γιορτές σε δώδεκα διαφορετικές πόλεις.

Ο Αντώνης Νικοπολίδης που είναι προπονητής της εθνικής Ελπίδων συμπεριλήφθηκε στη λίστα με τους πρεσβευτές του Euro 2020. Πλην του νυν τεχνικού της Ελπίδων στη συγκεκριμένη λίστα φιγουράρει και το όνομα του Κριστιάν Καρεμπέ.

Ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού είναι μία σπουδαία προσωπικότητα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου και το 1998 είχε κατακτήσει το Μουντιάλ με τη Γαλλία.

Ο ίδιος με μήνυμα του στα social media εξέφρασε τη χαρά του για το συγκεκριμένο γεγονός γράφοντας: «Η εικόνα τα λέει όλα. Είμαι πραγματικά χαρούμενος και ενθουσιασμένος που χρίστηκα πρεσβευτής του Euro 2020. Ψάξε με σε μία από τις 12 πόλεις που θα φιλοξενήσουν τη διοργάνωση».

Δείτε το σχετικό ποστ του Κριστιάν Καρεμπέ…