Σιόβας: «Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα...»

Ο κεντρικός αμυντικός της Ελλάδας, Δημήτρης Σιόβας, μίλησε για το αυριανό (26/03) παιχνίδι κόντρα στην Βοσνία τονίζοντας πως η Εθνική μας δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. 

Σιόβας: «Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα...»

Ο Δημήτρης Σιόβας μίλησε για το παιχνίδι της Ελλάδας με τη Βοσνία και υποστήριξε πως έχει πίστη στην ομάδα, ενώ παράλληλα τόνισε πως δεν τον τρομάζει ο Έντιν Τζέκο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο διεθνής αμυντικός:

"Δεν έχουμε άγχος ούτε λόγω έδρας, ούτε λόγω Τζέκο. Έχουμε εμπειρίες από έδρες, στην Ελλάδα έχουμε 'καυτά' ντέρμπι. Στο εξωτερικό έχουμε αντιμετωπίσει αν όχι ισάξιους και μεγαλύτερους αντιπάλους. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα..."

Όσον αφορά στις απουσίες που έχει ν' αντιμετωπίσει η Εθνική (Μανωλά, Μήτρογλου, Τοροσίδη), τόνισε

"Είναι μεγάλες απουσίες, έχουν μεγάλη εμπειρία. Τους χρειαζόμαστε στην ομάδα για να βοηθηθούν και οι νέοι παίκτες. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Καθένας γνωρίζει τον συμπαίκτη του. Θα τα καταφέρουμε αυτοί που είμαστε εδώ να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Εάν δώσουμε το 100%, θα είμαστε καλά αύριο".

Για το αν υπάρχει πίεση:

"Το έχω ξαναπεί. Η ομάδα έχει πίεση, αλλά μετά τη νίκη μας έφυγε ένα βάρος. Ξέρουμε ότι παίζουμε σε δύσκολη έδρα. Πάμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα. Δεν έχουμε άγχος σε ματς εκτός έδρας. Γιατί μπορούμε να πάρουμε αποτέλεσμα που θα χρειαστούν για να περάσουμε στο Euro στην έδρα μας".

Επίσης, ο στόπερ της Λεγανές σημείωσε ότι η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη έχει αρχίσει να "δένει":

"Είναι δύσκολο ματς. Παίζουμε σε δύσκολη και καυτή έδρα. Κάνουμε νέα αρχή. 'Δένουμε' σιγά-σιγά σαν ομάδα. Να δείξουμε ένα καλό πρόσωπο και να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα, να βρεθούμε στις δύο πρώτες θέσεις που θα μας οδηγήσουν στο Euro".