Euro K17 Γυναικών: Ένα βήμα πιο κοντά στην πρόκριση η εθνική

Η Κ17 Γυναικών επικράτησε 3-0 της αντίστοιχης Γεωργίας και σε περίπτωση νίκης επί της Αγγλίας την Τετάρτη (27/3), θα πάρει την πρόκριση στα τελικά της διοργάνωσης

Euro K17 Γυναικών: Ένα βήμα πιο κοντά στην πρόκριση η εθνική

Σημαντική νίκη πέτυχε η Κ17 των γυναικών της Ελλάδας, καθώς επικράτησε 3-0 της Γεωργίας και παρέμεινε ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης.

Οι νεάνιδες έπαιξαν επιθετικά από το πρώτο λεπτό και δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα από τον αντίπαλο. Το σκορ άνοιξε η Ιωάννα Παπαθεοδώρου μόλις στο 5ο λεπτό, έπειτα από ασίστ της Ιωάννας Παχάκη.

Στο 38΄η Ιωάννα Παχάκη διπλασίασε τα τέρματα της εθνικής, χάρη στην μπαλιά της Λουκίας Πρίφτη, ενώ στο 44' η δημιουργός του δεύτερου τέρματος, Πρίφτη σημείωσε το τελικό 3-0, με ασίστ της Παχάκη.

Η Ελλάδα είχε συνολικά 14 τελικές, με τις 8 να καταλήγουν στην εστία, ενώ η Γεωργία είχε 5, με τις δύο να πηγαίνουν προς το τέρμα.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει την Αγγλία την Τετάρτη (27/3), για την πρόκριση στη τελική φάση του Euro K17, με την διαφορά των δύο ομάδων να είναι στους δύο βαθμούς.

ΕΛΛΑΔΑ: Βλασιάδου, Τσουκαλά, Βασιλακάκου, Ξανθή (62' Βορριά), Μαρκούτσα (71' Παπαγεωργίου), Παπαθεοδώρου (76' Τσαραντάνη), Πρίφτη (76' Μπαξεβάνου), Παχάκη, Ακριβάκη, Γρηγοριάδη, Επανομίτη (62' Ράκου)

ΓΕΩΡΓΙΑ: Γκαμπελάια, Κανταγκισβίλι, Ράουχ, Γκουριελίτζε, Ντανέλια, Εχίμπια, Μπεμπία (87' Καχνιασβίλι), Μιτσκερασβίλι (79' Ακομπίτσε), Μπολκβάτζε, Τσουλάια, Τσοτσέρια (73' Ρομαντσούκι)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Αγγλία 6

Ελλάδα 4

Ουγγαρία 1

Γεωργία 0

Επόμενη αγωνιστική

Τετάρτη 27/3

16:00 Ελλάδα-Αγγλία

16:00 Γεωργία-Ουγγαρία