Πιάνιτς: «Απαιτητικό το ματς με την Ελλάδα»

Ο Βόσνιος μέσος προχώρησε σε δηλώσεις πριν την αναμέτρηση κόντρα στην Εθνική μας ομάδα για τα προκριματικά του Euro 2020. 

Πιάνιτς: «Απαιτητικό το ματς με την Ελλάδα»

Η Βοσνία έκανε το καθήκον της απέναντι στην Αρμενία την οποία και νίκησε με 2-1 στον πρώτο της αγώνα για τα προκριματικά του Euro 2020.

Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης ο Μιραλέμ Πιάνιτς αναφέρθηκε στο παιχνίδι αλλά και στο ματς (26/3,21:45) με την Ελλάδα το οποίο θα είναι απαιτητικό σύμφωνα με τα λεγόμενα του.

Αρχικά ανέφερε για το παιχνίδι με τους Αρμένιους:

«Ήταν σημαντική να αρχίσουμε με νίκη τα προκριματικά. Δεν ήταν εύκολο το ματς με την Αρμενία, αλλά αξιοποιήσαμε τις ευκαιρίες μας και κερδίσαμε. Υπήρχαν καλά και κακά στοιχεία, κρατάμε τα πρώτα και θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε τα δεύτερα».

Στη συνέχεια είπε για το ματς με την Ελλάδα:

«Το ματς με την Ελλάδα θα είναι πιο απαιτητικό. Είναι μια από τις ομάδες που θέλουν να πάρουν την πρόκριση και περιμένω ένα δύσκολο παιχνίδι. Ελπίζω το γήπεδο να είναι γεμάτο και να έχουμε υποστήριξη από τον κόσμο. Είμαστε σε έναν ανταγωνιστικό όμιλο, με καλούς αντιπάλους, αλλά θεωρώ πως έχουμε την ποιότητα για να πάρουμε μια από τις δύο πρώτες θέσεις».