Εθνική Ελλάδος: Δεν παίζει με Βοσνία ο Μήτρογλου

Ο Άγγελος Αναστασιάδης γνωστοποίησε ότι θα καλέσει άλλον ποδοσφαιριστή στη θέση του φορ της Γαλατασαράι για το προσεχές ματς στη Ζένιτσα.

Εθνική Ελλάδος: Δεν παίζει με Βοσνία ο Μήτρογλου

Ο Κώστας Μήτρογλου αποχώρησε στο 20' της αναμέτρησης της Ελλάδας με το Λιχτενστάιν για την 1η αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2020.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου ο Έλληνας επιθετικός, ο οποίος υπέστη σύσπαση στην γάμπα, θα αγωνιζόταν κανονικά στο εκτός έδρας ματς με τη Βοσνία (26/3).

Ωστόσο, ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Άγγελος Αναστασιάδης, ξεκαθάρισε ότι κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί, ενώ αναμένεται να καλέσει άλλον επιθετικό στη θέση του:

«Είμαι ικανοποιημένος από τη νίκη, θα μπορούσαμε να τελειώσουμε νωρίτερα κάποιες φάσεις, να έχουμε πιο ήσυχο βράδυ. Δεν υπάρχει πιθανότητα να είναι στο ματς με τη Βοσνία ο Μήτρογλου. Θα πρέπει να καλέσουμε ένα παιδί ακόμη. Να του ευχηθώ ταχεία ανάρρωση. Έχουμε δύσκολο ματς εκτός έδρας. Μιλάμε με τα παιδιά, εμπεδώνουν το στόχο. Ευχαριστώ το Θεό γιατί δεν έχουμε άλλα προβλήματα, εκτός από τον Μήτρογλου»