Φορτούνης: «Δεν φοβόμαστε τη Βοσνία»

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός μίλησε για τη νίκη επί του Λιχτενστάιν και τον τρόπο με τον οποίο πανηγύρισαν οι συμπαίκτες του το γκολ του.

Φορτούνης: «Δεν φοβόμαστε τη Βοσνία»

Ήταν αυτός που άνοιξε το δρόμο προς τη νίκη της εθνικής για να φτάσει στη νίκη επί του Λιχτενστάιν. Ο Κώστας Φορτούνης ήταν ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής της Ελλάδας στο εκτός έδρας παιχνίδι του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης στάθηκε και στον κακό αγωνιστικό χώρο στον οποίο διεξήχθη το παιχνίδι με το Λιχτενστάιν. «Είχαμε την πρωτοβουλία των κινήσεων, σκοράραμε σε ένα κρίσιμο σημείο και αυτό το γκολ μας έλυσε τα πόδια. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε την πρωτοβουλία των κινήσεων σημειώσαμε ακόμα ένα γκολ και πήραμε μία σημαντική νίκη. Αυτή η νίκη ήρθε σε ένα κακό γήπεδο που δεν μπορούσαμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο».

Ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού ρωτήθηκε για το τι του άρεσε περισσότερο και απάντησε: «Μου άρεσε πολύ το πάθος που είχαν όλα τα παιδιά. Όλοι πάλευαν και ο ένας βοηθούσε τον άλλον. Ακόμα και από τον πάγκο τα παιδιά μας βοηθούσαν και αυτό ήταν το πιο ωραίο», ήταν τα λόγια του.

Σχολιάζοντας τον τρόπο με τον οποίο πανηγύρισαν οι ποδοσφαιριστές του γκολ του τόνισε: «Ήταν ξέσπασμα, πανηγυρίσαμε όλοι μαζί και αυτό σημαίνει πως έχουμε ένα καλό κλίμα στην ομάδα και θέλουμε να το διατηρήσουμε. Έχουμε καλή ομάδα και θα πάμε στη Βοσνία να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Έχουν καλή ομάδα, αλλά δεν τους φοβόμαστε. Είναι σημαντικό να είσαι δυνατός στις μονομαχίες και να κερδίζεις τις πρώτες μπάλες».