Λιχτενστάιν - Ελλάδα: Οι σκέψεις Αναστασιάδη για την ενδεκάδα

Προς το 4-2-3-1 προσανατολίζεται ο Έλληνας τεχνικός. Δύσκολα στην ενδεκάδα ο Παπασταθόπουλος.

Λιχτενστάιν - Ελλάδα: Οι σκέψεις Αναστασιάδη για την ενδεκάδα

Η Ελλάδα αντιμετωπίζει το Λιχτενστάιν στην πρεμιέρα της στα προκριματικά του Euro 2020 και θέλει να μπει «με το δεξί» από την 1η αγωνιστική.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης δεν έχει φανερώσει τα χαρτιά του όσον αφορά στην ενδεκάδα που θα παρατάξει. Ωστόσο, υπάρχει το επικρατέστερο σενάριο του 4-2-3-1, με Βλαχοδήμο κάτω από τα δοκάρια με τον Πασχαλάκη να έχει λιγότερες πιθανότητες και τον Σιόβα με έναν εκ των Ρισβάνη και Κουρμπέλη στο κέντρο της άμυνας. Ο Κούτρης έχει «κλειδώσει» θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας, ενώ ο Μπακάκης έχει τον πρώτο λόγο από τα δεξιά, με τον Μαυρία να θέτει επίσης υποψηφιότητα.

Στον άξονα, το πιο πιθανό είναι να δούμε το δίδυμο Ζέκα - Σάμαρη, ο Δώνης θα βρίσκεται σχεδόν σίγουρα στο ένα άκρο ενώ στο έτερο γίνεται «μάχη» ανάμεσα σε Μασούρα, Μπακασέτα και Κολοβό. Τέλος, ο Φορτούνης θα κινείται πίσω από τον Μήτρογλου, ο οποίος θα βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης.

Εναλλακτικά εξετάζεται από τον ομοσπονδιακό τεχνικό και το 3-5-2, το οποίος πάντως είναι πιθανότερο να το δούμε στο ματς με τη Βοσνία (26/3), όπου θα επιστρέψει στην αρχική ενδεκάδα ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος. Ο Έλληνας στόπερ της Άρσεναλ έλαβε μέρος στην προπόνηση, φαίνεται να έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στον αστράγαλο, ωστόσο αναμένεται να προφυλαχθεί ενόψει της δυσκολότερης αναμέτρησης στη Ζένιτσα.