Για δίδυμο Σιόβα, Ρισβάνη πάει η εθνική

Πολλές είναι οι απουσίες που έχει στο κέντρο της άμυνας η Ελλάδα και ο στόπερ του Ατρόμητου είναι φαβορί να παίξει στο πλευρό αυτού της Λεγανές.

Για δίδυμο Σιόβα, Ρισβάνη πάει η εθνική

Αρκετά είναι τα προβλήματα που καλείται να αντιμετωπίσει ο Άγγελος Αναστασιάδης ενόψει του αγώνα της Ελλάδας με το Λιχτενστάιν, το ερχόμενο Σάββατο. Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος δεν συμμετείχε ούτε στην προπόνηση της Τετάρτης και όλα δείχνουν πως δεν προλαβαίνει να παίξει στο παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου.

Μη ξεχνάμε πως από το ματς με το Λιχτενστάιν θα απουσιάσει και ο Κώστας Μανωλάς. Έτσι όλα δείχνουν πως πηγαίνουμε σε ένα δίδυμο στο κέντρο της άμυνας το οποίο θα εμφανιστεί για πρώτη φορά.

Συγκεκριμένα η παρουσία του Δημήτρη Σιόβα στο αρχικό σχήμα θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη και εκείνο που αναμένεται είναι να δούμε ποιος θα είναι ο παρτενέρ του. Ο Σπύρος Ρισβάνης είναι ο παίκτης που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες να παίξει από την αρχή σε αυτό το παιχνίδι.

Ο Αναστασιάδης ακόμα δεν έχει αποφασίσει 100% πως το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας θα το συνθέσουν οι Σιόβας, Ρισβάνης. Με αξιώσεις τη μία θέση στα στόπερ την διεκδικεί και ο Κουρμπέλης. Ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού κατά κύριο λόγο παίζει στα χαφ, αλλά πολλάκις έχει αγωνιστεί και ως στόπερ.