Elite Round: «Αυτοκτόνησε» η Εθνική Νέων με Δανία

Δίχως νικητή ολοκληρώθηκε ο αγώνας ανάμεσα στην εθνική Νέων κόντρα στη Δανία για την Elite Round. 

Elite Round: «Αυτοκτόνησε» η Εθνική Νέων με Δανία

Η εθνική Νέων έμεινε στο 2-2 με τη Δανία για την πρώτη αγωνιστική του δεύτερου ομίλου της Elite Round.

Η «γαλανόλευκη» άνοιξε το σκορ στο 20΄. Ο Μπότος κέρδισε το πέναλτι και ο Τσαούσης ανέλαβε την εκτέλεση για το 1-0. Οι Δανοί εννέα λεπτά μετά είχαν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν αλλά το σουτ του Κάαστρουπ σταμάτησε στο δοκάρι.

Οκτώ λεπτά πριν το τέλους του πρώτου ημιχρόνου το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα διπλασίασε τα τέρματα του χάρη σε τέρμα του Μελιόπουλου ο οποίος αξιοποίησε στο έπακρο τη σέντρα του Τσαούση. Στο δεύτερο ημίχρονο ήρθε η αντίδραση από πλευράς Δανών.

Με τη συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού ο Κάουφμαν μείωσε σε 2-1. Σαν να μην έφτανε αυτό ο ίδιος παίκτης ισοφάρισε στο 72', διαμορφώνοντας το τελικό 2-2 που αφήσε γλυκόπικρη γεύση στην εθνική Νέων.

Την επόμενη αγωνιστική οι παίκτες του Γιάννη Γκούμα θα αντιμετωπίσουν την πρωτοπόρο Αγγλία που νίκησε τη Τσεχία με 4-1.

ΕΛΛΑΔΑ: Νικοπολίδης, Λύρατζης, Διαμάντης, Μιχαηλίδης, Τσαούσης (81' Γαϊτανίδης), Νεοφυτίδης, Μελιόπουλος (60' Τσιγγάρας), Μπότος, Εμμανουηλίδης, Γκαργκαλατζίδης (71' Λιάβας), Σέχου.

ΔΑΝΙΑ: Μπερνάτ, Λάρσεν, Κλίτεν Λ., Γκούντμαν, Γένσεν Μ., Κρίστενσεν, Μάντσεν, Κλίτεν Ο., Γένσεν Β. (70' Μπίστραπ), Κάαστρουπ (58' Νταμσγκάαρντ), Κάουφμαν (75' Χεγχ).

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1) Αγγλία 3 (4-1)

2) Ελλάδα 1 (2-2)

3) Δανία 1 (2-2)

4) Τσεχία 0 (1-4)

Επομένη αγωνιστική:

Σάββατο 23/3

16:00 Ελλάδα - Αγγλία

18:30 Τσεχία - Δανία

Τρίτη 26/3

16:00 Δανία - Αγγλία

16:00 Τσεχία - Ελλάδα