Οι Ισραηλινοί για Νάτχο: «Θέλει να φύγει από τον Ολυμπιακό»

Επιμένουν οι συμπατριώτες του 31χρονου χαφ πως το καλοκαίρι θα αναζητήσει αλλού την τύχη του. Ποια τα δεδομένα.

Οι Ισραηλινοί για Νάτχο: «Θέλει να φύγει από τον Ολυμπιακό»

Ένας από τους διεθνείς ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού είναι ο Μπίμπαρς Νάτχο. Ο 31χρονος χαφ έχει ενσωματωθεί με την εθνική ομάδα του Ισραήλ για τα παιχνίδια με Σλοβενία (21/3) και Αυστρία (24/3).

Στο αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα θεωρείται ένας από τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές. Ενόψει του αγώνα με τη Σλοβενία στην πατρίδα του υπάρχουν δημοσιεύματα σχετικά με τις σκέψεις του Αντρέας Χέρτσογκ για την ενδεκάδα.

Οι Ισραηλινοί στέκονται στην περίπτωση του Μπίμπαρς Νάτχο για τον οποίο αναφέρουν στα ρεπορτάζ τους πως είναι πολύτιμος για την ενδεκάδα. Ο 31χρονος μέσος του Ολυμπιακού είναι βασικός στην εθνική του ομάδα, όμως αυτή τη στιγμή υπάρχει ένα πρόβλημα.

«Ο Νάτχο είναι ο καλύτερος μέσος του Ισραήλ, αλλά το θέμα είναι πως δεν έχει παιχνίδια στα πόδια του», αναφέρει το δημοσίευμα που τονίζει τον προβληματισμό του Αντρέας Χέρτσογκ. Συνεχίζοντας οι συμπατριώτες του αναφέρουν:«Δεν παίζει πολύ στον Ολυμπιακό και θέλει να φύγει το καλοκαίρι», επισημαίνουν και επαναφέρουν ξανά το θέμα του 31χρονου άσου.

Είναι ξεκάθαρο ότι ο Νάτχο σκέφτεται την επόμενη μέρα και αυτή δεν τον βρίσκει στον Ολυμπιακό. Μη ξεχνάμε επίσης ότι είναι και ένα από τα πιο μεγάλα συμβόλαια στην ομάδα του Πειραιά, αφού αμείβεται με 800.000 ευρώ το χρόνο και με δεδομένη την προσφορά του είναι δύσκολο να μείνει με αυτά τα χρήματα. Όπως φαίνεται, όμως και ο ίδιος θα αναζητήσει αλλού την τύχη του.