Το ταλέντο του Ολυμπιακού που κλήθηκε στην εθνική Αλβανίας

Ο Εμιλιάνο Μπουλάρι κλέβει την παράσταση στην πατρίδα του και Αλμπάν Μπούσι στάζει μέλι για τον 17χρονο επιθετικό του Ολυμπιακού.

Το ταλέντο του Ολυμπιακού που κλήθηκε στην εθνική Αλβανίας

Ένα παιδί από την Ακαδημία του Ολυμπιακού απασχολεί τα Μέσα της Αλβανίας. Ο λόγος για τον Εμιλιάνο Μπουλάρι, ο οποίος κλήθηκε στην Εθνική Ελπίδων της Αλβανίας για τα παιχνίδι με Τουρκία (23/3) και Ανδόρα (26/3) για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Κ21 του 2021.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Αλμπάν Μπούσι συμπεριέλαβε στις κλήσεις του τον Εμιλιάνο Μπουλάρι και έγινε έτσι ο νεότερος ποδοσφαιριστής που κλήθηκε ποτέ στην Κ21 της χώρας του.

Ο Αλμπάν Μπούσι στις δηλώσεις του ανέφερε: «Ο Μπουλάρι είναι ένα μεγάλο πρότζεκτ για το αλβανικό ποδόσφαιρο και αυτού του επιπέδου τους παίκτες πρέπει πάντα να τους οδηγούμε κοντά στην πρώτη ομάδα. Οι νέοι ποδοσφαιριστές μας, όπως ο Μπουλάρι και ο Βριόνι θα σηκώσουν το βάρος της επίθεσής μας θα κάνουν τη διαφορά για την ομάδα μας», είπε χαρακτηριστικά ο ομοσπονδιακός προπονητής.

Ο Εμιλιάνο Μπουλάρι θεωρείται στην πατρίδα του ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που διαθέτει το αλβανικό ποδόσφαιρο. Στον Ολυμπιακό γνωρίζουν πολύ καλά τις δυνατότητες του ποδοσφαιριστή που βρίσκεται στα τμήματα υποδομής του συλλόγου.