Τέλος από την εθνική Γερμανίας οι Χούμελς, Μίλερ και Μπόατενγκ!

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Γιοακίμ Λεβ, δήλωσε πως η ομάδα θέλει ανανέωση και πως αποφάσισε να «κόψει» τους τρεις αστέρες.

Τέλος από την εθνική Γερμανίας οι Χούμελς, Μίλερ και Μπόατενγκ!

Ο Γιοακίμ Λεβ παραχώρησε συνέντευξη στη γνωστή γερμανική εφημερίδα Bild, αναφέροντας πως η εθνική ομάδα μπαίνει σε φάση ανανέωσης και για αυτό αποφάσισε να κόψει οριστικά τις ''παλιές καραβάνες'' Ματ Χούμελς, Τόμας Μίλερ και Τζερόμ Μπόατενγκ, οι οποίοι φυσικά ενημερώθηκαν πρώτοι προσωπικά από τον Ομοσπονδιακό τεχνικό.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Ευχαριστώ τους Ματ, Ζερόμ και Τόμας για τα πολλά πετυχημένα, σπάνια και μοναδικά χρόνια που είχαμε μαζί. Έφτασε η στιγμή να ορίσουμε την πορεία της εθνικής ομάδας, θέλουμε να της δώσουμε ένα νέο πρόσωπο και είμαι πεπεισμένος ότι πρόκειται για τη σωστή κίνηση».

Οι Χούμελς και Μπόατενγκ είναι 30 ετών, έχοντας 70 και 74 συμμετοχές αντίστοιχα, ενώ ο Μίλερ, ο οποίος είναι 29, έφτασε τις 100 συμμετοχές και έχει πετύχει 38 γκολ, όντας ο 9ος σκόρερ στην ιστορία της Γερμανίας.

Οι τρεις τους έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στο να φτάσει η "Νατσιοναλμάνσαφτ" στην κορυφή του κόσμου, στο Μουντιάλ της Βραζιλίας το 2014.