Άλλα κόλπα για Χατζισαφί, Ανσαριφάρντ (vid)

Ξανά σε διαφορετικές θέσεις χρησιμοποιεί ο Κεϊρόζ τους δύο Ιρανούς του Ολυμπιακού. Ασίστ ο Χατζισαφί.

Άλλα κόλπα για Χατζισαφί, Ανσαριφάρντ (vid)

Όπως συνέβη και στο παιχνίδι με την Τυνησία έτσι και σε αυτό με την Αλγερία ο Κάρλος Κεϊρόζ δοκιμάζει σχήματα και θέσεις για τους ποδοσφαιριστές του Ιράν. Οι δύο ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού έχουν σημαντικό ρόλο ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ στην αναμέτρηση με την Τυνησία ξεκίνησε παίζοντας στο δεξί άκρο της επίθεσης. Στο παιχνίδι με την Αλγερία, όμως, ο Κεϊρόζ του έδωσε νέο ρόλο. Συγκεκριμένα σε διάταξη 4-2-3-1 τον χρησιμοποίησε σε ρόλο επιτελικού μέσου. Πίσω δηλαδή από τον μοναδικό προωθημένο που ήταν ο Αζμούν. Θυμίζουμε πως στο προηγούμενο φιλικό το Ιράν είχε παραταχθεί με 4-3-3.

Όσον αφορά στον Εχσάν Χατζισαφί και σε αυτό το ματς αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή. Ο αριστερός μπακ των πρωταθλητών Ελλάδας παίζει στη δυάδα των χαφ και μάλιστα έχει δώσει την ασίστ στον Ταρέμι στο 19’ για να γίνει το 2-0. Ο Κεϊρόζ θεωρεί παίκτη κλειδί τον αριστερό μπακ των «ερυθρόλευκων» και φαίνεται πως στο Μουντιάλ θα τον δούμε να παίζει στα χαφ. Κόντρα στην Τυνησία είχε αγωνιστεί ως εσωτερικός δεξιός μέσος. Ο Χατζισαφί αγωνίστηκε σε ολόκληρο το ματς, ενώ ο Ανσαριφάρντ αντικαταστάθηκε στο 70ο λεπτό της αναμέτρησης.

Έτσι ξεκίνησε το παιχνίδι με την Αλγερία το Ιράν...

Δείτε την ασίστ του Χατζισαφί